Hisztek a szellemekben?
Nem hiszek a szellemekben. Pedig velem is történtek "paranormális" dolgok, bár ezek kifújtak annyiban, hogy a hozzám közelálló barátok, családtagok halálának időpontjában folyton rajtuk járt az eszem.
Az agyad megtréfál néha, pláne ha azon kattogsz, mikor fognak megint jönni a "szellemek". Hagyd figyelmen kívül a hangokat, ne törődj az ilyen hülyeségekkel.
Néha én is érzem azt, hogy figyelnek, vagy hallok valami furcsa hangot. Sokszor nem is a nevem, sőt nem is értelmes dolog, hanem valami random, mintha más nyelven lenne. Akkor és ott elég ijesztő, de be szoktam tudni az élénk fantáziámnak. Az meg, hogy úgy érzem figyelnek, hát nem tudom. Már megszoktam xD
Hallgass zenét! Én nem bírom a síri csendet, úgyhogy zenét hallgatok. Az nekem sokat segít. Vagy ha nem vagy zenés típus, akkor kapcsold be a TV-t mondjuk, csakhogy legyen valami háttérzaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!