Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek a démonokban,...

Ti hisztek a démonokban, szellemekben?

Figyelt kérdés
elég sok mindent tudok róluk ,meg rengeteg filmet is láttam már ami ördögűzős meg hasonló, és utána is olvastam ezeknek, hiszen eléggé érdekel.mondjuk már történt velem 1-2 paranormális dolog,de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre(én hiszek bennük) szerintetek valóban léteznek?
2014. jún. 24. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Nem,nem léteznek ilyenek kitaláció bárki bármit is mond aki hisz bennük az hisz olyan mint a vallás számomra.
2014. jún. 24. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Nem.
2014. jún. 24. 11:54
 3/7 anonim válasza:
37%
Rengeteg konyv es film foglalkozik a spiritualitassal de kutatoi munkak eredmenyekepp igen leteznek demonok es szellemek...Nos a szellemeket nem lehet latni, oket erzekelni lehet...A demonok a depresszios szomoru embereket keresik es azokat szalljak meg.. a demonok az ember felelmebol taplalkozik...Ezert nem szabad depisnek lenni...
2014. jún. 24. 17:58
 4/7 A kérdező kommentje:
megértelek titeket, hiszen sok ember bolondnak tartja azokat akik állítják hogy léteznek, de nekem semmi okom sincs arra hogy csupán figyelemfelkeltésből, vagy egyszerű tréfából találjak ki bármi ilyesmit is. lehet hogy léteznek, lehet hogy nem, de szerintem roppant érdekesek ezek a dolgok amik a démonokkal kapcsolatosak
2014. jún. 24. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:
13%
Hinni csak egy dolog. Én tudásra törekszek, a közvetlen tapasztalatszerzésre. Ehhez le kell fejteni az olyan dolgokat mint előítéletek, és majd kitárul az igazság.
2014. jún. 24. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Bátorság kategorikusan kijelenteni, hogy nem léteznek. Honnan tudod? Max azt tudom elfogadni, hogy nem hiszek bennük. De hogy a démonok kitalációk lennének, ez elég durva. Másfelől meg, csak azért mert nem hiszel bennük nem fognak békén hagyni, ha csak eggyel is találkozol. Kívánom, hogy ne is találd szembe magad eggyel sem. Sajnos nekünk nem volt ilyen szerencsénk ~ 2,5 évvel ezelőtt.
2014. jún. 29. 20:11
 7/7 anonim válasza:

Isten teremtett 144 angyalt. Az embert (itt most csak a szellemre gondolok, ami örökkévaló, halhatatlan) mikor teremtették, akkor mind a 144 angyal egy kis részt bele tett a masszába. Majd pedig isten is egy részt bele tett, így már életképessé vált. Isten, tehát nem csak teremtő, hanem a teremtés is. Amikor azt parancsolta a 144 angyalnak, hogy szolgálják a gyermekét (az embert), akkor a fele (72)azt mondta jó, rendben. A másik fele (72) azt mondta nem. Így alakult meg a dualitás. A föld bolygó a dualitás bolygója (lásd: jó és rossz, szeretet és gyűlölet...) Akik fel lázattak, azok lettek a mai köznyelv számára a démonok, az anyag angyalai. Akik pedig igent mondtak, azok pedig a fény angyalai. A Föld bolygó, teljes mértékben az anyag angyalainak (démonok) a birtoka. Sem az anyag angyalainak (démonoknak), sem a fény angyalainak nincsennek érzelmei.Jézus rájött arra, hogy ő ISTEN gyermeke (mint mindnyájan), és minden neki (nekünk) adatott itt a világegyetemben, még az angyalok is (a fény angyalai és az anyag angyalai is), hiszen az angyalokat arra szólította fel ISTEN, hogy szolgálja a gyermekét. A fény angyalai ide a démonok uralta Földre kérés nélkül nem jönnek segíteni. Csakis akkor segítenek az emberen, ha meglátjuk az igazságot, és kérjük a segítségüket. Viszont az anyag angyalai (démonok) annak ellenére, hogy azt mondták nem szolgálnak, az első szolgálatot ők tették. (Lásd: Az édenkertben, azt mondta ádámnak egy fel lázatt angyal, hogy ha megeszi a teremtés fájáról az almát, akkor mindent fog tudni amit ISTEN. És igazat mondott, megtudta mi a jó és mi a rossz. Dualitás. Így, hogymár mindent tud amit ISTEN is, így már ISTEN kivette őket a kertből (inkubátorból) mert fognak tudni boldogúlni) Tehát a démonoknak az a célja, hogy örök álomban tartsanak téged, hogy fel ne ébredj, hogy ne akarj haza térni, hogy a mocskukban egyél, igyál, aludj és élj. Mert, ha felébredsz és rájösz az ős igazságokra, amire Jézus, akkor elmehetsz erről az ők (démonok) által őrzött helyről. Mivel nincs nekik érzelmeik, és ha mindenki felébredne, megtudná az igazat, akkor cél nélkül nem lesz már értelme a létüknek (a démonoknak). Jézus utolsó megkisértésekor a démon mindent megmutatott Jézusnak, megmutatta a Föld minden kincsét, mindent neki igért, csak, hogy ne üssön rést a pajzson, mert ha egy felébred, akkor a többi ember is képes erre. Jézus így felelt: Ne kísérts!.Minden amit felajánlottál nekem, az minden az enyém, még te is (a démon) az enyém vagy. Jézus tudta, hogy ISTEN neki adta, hogy szolgálja, hogy segítse, mint minden embert.

mellékelek egy videót, érdemes megnézni, sok mindent elmagyaráz Villás Béla: https://www.youtube.com/watch?v=u37-IyfwKMc

2014. aug. 12. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!