Visszajárhat a lelke, okozhat problémát egy elhunyt?
2 hete halt meg a nagynéném,már idős volt. Gyerekkoromban nagyim helyett nagyim volt,szerettük egymást. Felnőttként is szeretett és mindig a kedvemben járt. De nehéz természete volt és az utóbbi években mindenki életét megkeserítette. Az utóbbi pár évben a kisfiam volt a mindene. Meg volt győződve róla,hogy van valami baja(mindig),ami majd később bebizonyosodik. (Mellesleg makkegészséges). A lényeg,hogy már olyan szinten volt,hogy szerinte gyűlölöm a gyerekemet,mert nem majomszeretettel imádom,hanem mint más normális szülő nevelem, terelgetem. És rászólok,ha épp idős nagynénémet bántalmazza játékból. Nem lehetett rászólni előtte,stb. Ha dühös volt vagy bántani akart vagy csak úgy poénból mindig azt mondta,hogyha meghal majd visszajár hozzám. És az végén,hogy a fiamat viszi magával,mert csak ő szereti igazán.
Jelenleg már a halála előtt is idegkimerültség,depresszió miatt rosszul voltam és még a férjem is elköltözött(teljesen más jellegű probléma miatt).
És most már teljesen kész vagyok.
Anyukám estére épp vitte el a fiamat (5 éves) és azt mondta a gyerek,hogy majd nénjével alszol,meg te is meghalsz.
Nem mellesleg a nagynéném készült a halálra és gyógyszereiből (vérnyomáscsökkentő) többet vett be és ivott rá alkoholt. Búcsúlevelében bocsánatot kért,mivel előtte összevesztünk és mindenért amit tett. Halála után anyukám talált egy füzetet tele undorító rágalmakkal,amit ő talált ki mindenkiről. Lehordott mindennek mindenkit, aki körülötte volt és szeretni próbálta(hibái ellenére),gondoskodott róla. Egy nyomorék ember,akit gyerekként imádtam és máig szeretem, okozhat kárt lelki sebeket kívül?
Fizikailag nem. Lelkileg igen, de nem szokásuk.
Ajánlanám Dr. Michal Newton lelkünk útja című könyvét.
Ott sok minden le van írva. Miután meghal az ember minden blokk ami most az emlékezetünkön van elmúlik és teljesen máshogy fogjuk látni a világot is. Bár vannak lelkek akik annyira kétségbe esnek a haláltól hogy itt maradnak de a többség tovább lép a szellemvilágba.
Szép Estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!