Lehetséges hogy itt járt?
Figyelt kérdés
Ma sajnos a reggel órákban meghal az apósom a kórházba.Ahogy kaptuk a hírt, rögtön elkezdtünk készülöni.ám a 2,5 éves kislányom,
nem mert kimenni a konyhába.azt mondta hogy ott van valaki.Nem mondtunk neki semmit hogy mi történt.szerintetek itt járt?
2014. márc. 16. 20:13
2/20 anonim válasza:
Részvétem.
Sok helyen olvastam, hogy 3 éves korig a gyerekek látják a szellemeket.
3/20 anonim válasza:
A kérdésedben ott van a válasz: "lehetséges".
Ennél jobb vagy biztosabb választ senkitől sem kaphatsz.
Senki sem mondhatja 100%-ra, hogy ott járt, sem azt, hogy ez képtelenség.
4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm.akkor lehet hogy az történt hogy látott valamit.mert kimentem és nem volt ott senki.de csak azt hajtogatta hogy van kint valami.
2014. márc. 16. 20:20
5/20 anonim válasza:
Én a helyedben megkérdeztem volna tőle, hogy kit lát?!
6/20 A kérdező kommentje:
Már bánom hogy nem kérdeztem meg.
2014. márc. 16. 20:44
9/20 A kérdező kommentje:
Reggel megkérdezem tőle.hátha emlékezni fog rá.
2014. márc. 16. 20:52
10/20 anonim válasza:
2,5 fél éves NEM TUDJA megmondani, hogy mit látott? Halhatta tőletek, hogy meghalt a papája. A gyerekek akkor is meghallják a felnőttek beszédét, ha látszólag nem figyelnek oda.
De a halottak nem látogatják végig a rokonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!