Szerintetek baj hogy ennyire kötődtem elhunyt édesapámhoz?
Figyelt kérdés
Miután elhunyt és volthogy hordtam néhány ruháit, az ő poharábol ittam, használtam a fogkeféjét (azt volt hogy előtte is, mert nem igazán voltam finnyás az ilyen dolgok miatt és volt hogy az enyém nem találtam szét szort gyerek voltam). Tehát szerintetek ez már betegség hogy ennyire kötődtem édeaspám tárgyaihoz?2014. okt. 17. 20:52
1/1 anonim válasza:
Nem betegseg. Gyasz. Kerdes meddig tartasz ebben a szakaszban. olvass utana a gyasz szakaszainak. Amugy miert ne orizhetnel meg targyakat akar egesz eletedre. Amikor pl. a bogrejebol iszol eszedbejut es orzod az emleket amig elsz. Ez nornalis. Nekem is van a nagymamamtol kistalka, bogre nap mint nap hasznalom. es volt hogy a kendojevel aludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!