Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meditáláskor a normális ez ha...

Meditáláskor a normális ez ha úgy érzem magam, mint ha elnyelne valami?

Figyelt kérdés
2014. okt. 16. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem fenyegető az érzet, akkor igen.
2014. okt. 16. 14:43
 2/6 Legoman ***** válasza:
Ha nem fenyegető, akkor tényleg normális. Ha úgy érzed, hogy nem lesz belőle semmi bántódásod, akkor hadd, hogy "elnyeljen", mert lehet, hogy asztrálisan akarsz kivetülni, ha igen, akkor ne ijedj meg, ha kívülről látod magad.
2014. okt. 16. 14:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Valamikor ijesztő sötétség máskor meg nyugtató fényesség
2014. okt. 16. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Ilyenkor bizsergést érzel az egész testedben?

Úgy érzed súlytalanná válsz, vagy zuhanásérzeted van?

...ezek normális jelenségek. A 3D-s sötétség és a fényesség is megszokott tapasztalatok.

Azon lenne érdemes meditálnod, hogy miért ijesztő az egyik és miért nyugtató a másik. Mindkettő az, ami.

Szerintem felesleges ezeket különféle érzelmekhez társítani.

2014. okt. 16. 15:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Altalaban ug erzem hogy elszakadnek a tedtemtol de nem tudok meg erzem hogy lebegni tudnek de a testem visszqfogqj.Ugy eezem hogy azok erzelmek el volta fojtvq azert tornek igy elo.
2014. okt. 16. 23:51
 6/6 anonim válasza:
Szerintem normális...én ilyenkor igyekszem nem beleragadni az "eseménybe", megélem, elengedem...
2014. nov. 5. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!