Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ez csak a véletlen...

Szerintetek ez csak a véletlen? Ez normális?

Figyelt kérdés

Reggel késében voltam az első óráról ezért siettem. Az út elég hosszú és unalmas a suliig. Nem tudom miért de elképzeltem ahogy útközben találkozok egy ismerősömmel, aki azt mondja, hogy neki csak negyedkor kezdődik az órája, és hogy nekem is biztosan akkor fog és hogy ne siessek annyia...rohantam és időben beértem a suliba, de tanár sehol...Mikor bejött a terembe, 1-2 percel múlt el negyed...

Eléggé furcsának találtam ezt az egészet, mert a tanárunk sosem szokott késni..és azt az egészet csak elképzeltem, hogy útközben találkoztam az ismerősömmel.

Ez csak véletlen vagy mi?

2014. jan. 27. 17:31
 1/5 A kérdező kommentje:
és olyan is volt hogy elképzeltem hogy útközben összefutok xy-nnal és vele megyek suliba. de nem történt semmi, úgyhogy nem foglalkoztam azzal a gondolattal...aztán pár perc múlva hátulról rám köszönt xy és vele mentem suliba. Az ilyen normális?
2014. jan. 27. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerény véleményem szerint a következő történt:

Az agykérgedben lévő idegsejtek olyan ingerületet vezettek végig amely egy apró fekete lyukat hozott létre. Az elektromos impulzust a fekete lyuk átalakította digitális információvá. Ennek során a fekete lyuk nőni kezdett egyre jobban torzítva, lassítva az időt. Kis idő múlva viszont további információ hiányában elpárolgott.

Remélem kielégítő volt a válaszom.

2014. jan. 27. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Utóbbira a magyarázat:

Az agyhullámaid (amelyek tartalmazzák a gondolataidat) egy hirtelen gamma sugárzás hatására az időben visszafelé haladó hullámokká ( [link] alakultak át amelyeket egy másik fekete lyuk úgyszintén digitális információvá alakított át, majd jet-ek seggítségével visszajuttatta azt az ismerősöd agyába.

2014. jan. 27. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem érdekel
2014. jan. 27. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezek véletlenek, amik az esemény bekövetkeztével megerősítést nyertek és tudatossá váltak. Ha nem történetek volna meg (véletlenül), akkor valószínűleg eszedbe sem jutna később, hogy épp azokon gondolkodtál.
2014. jan. 28. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!