Mi baj van velem? Nem vagyok normális? Ez engem nagyon megijeszt.
Kb féléve van ez, hogy megálmodom a a jövőt. Először úgy voltam vele hogy mindenkivel van ilyen...
Mindenki ismeri a "déjá vú" érzést, de sajnos ez sokkal több ennél. Mi baj van velem nem hiszek az ilyesmiben. Én csak Istenben hiszek!!!
Gyerekként nagyon "izgattak" a misztikus dolgok, de azóta felnőttem, sokan mondták akik állítólag értenek az ilyesmihez hogy ha akkor megtanulom ezeket a dolgokat jó médium válhat belőlem, szerencsére anyukám nem engedte ezt meg. Teljesen megörültem alig merek aludni nem akarom megálmodni hogy másnap mi fog történni. Mit csináljak keresek fel egy egy orvos hátha kapok valami gyógyszert? Valaki hasonló problémával?
ha nem fogadod el ami vagy akkor vagy beteg.
mivel ezt a mai orvosok nem ismerik így nem adhatnak rá semmit.örülj neki hogy megálmodod így változtathatsz rajta.
Nem egyáltalán nincs előre megírva a jövő.
Nem veled van a probléma hanem a szüleiddel és a neveltetéseddel.
1: Nem tudom miért van ez én nem csinálok semmit...
2: Én ezt megakarom örökre szüntetni! És a szüleimmel semmi baj nincsen NORMÁLISAN felneveltek és megadtak mindent...
meghalhatsz azzal megszűnik.
nem arról beszélek hogy nem adtak meg neked valamit hanem a világnézetükről. nah de mind1 látszik hogy nem érted. te tudod.veled is beszéljek a katolikus egyházról?
Honnan tudod ha meghalok megszűnik? Sehonnan.
Miért kéne beszélgetnünk a Katolikus egyházról?
Bocs, de nem érdekel a beteges sztereotípiád az egyházzal szemben! :)
Ha annyira Istent képviselik aki szereti az embereket és szabad akaratot adott nekik minek voltak az eretnek üldözések? saját magukat ásták alá.na de mind1 te tudod onnan hogyha meghalsz már nem kell aludnod így nem fogod megálmodni :D
(eddig az elsőn kívül mind én voltam)
Jaj te szegény hány éves vagy? 13-14 "Gyerekként nagyon "izgattak" a misztikus
dolgok, de azóta felnőttem, sokan
mondták akik állítólag értenek az
ilyesmihez hogy ha akkor megtanulom
ezeket a dolgokat jó médium válhat
belőlem, szerencsére anyukám nem
engedte ezt meg. Teljesen megörültem" tényleg megörültél téged már annyira érdekelnek a misztikus dolgok, hogy beképzeled magadnak, hogy te médium vagy pedig nem vagy az csak pszichés problémád vannak vagy, csak egy hivatásos troll vagy, aki reklámozza magát csak gratulálni tudok, ha te médium vagy akkor én vagyok Csóró Lali. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!