Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A spirituális embereket...

A spirituális embereket mennyire érdekli a párválasztás, a szexualitás?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés, de van egy férfi, akit már régóta ismerek, de csak most kezdett el megnyílni előttem. Nagyon sokat beszélgetünk, kiderült, hogy spirituális emberről van szó. Egy ideig azt hittem, hogy vonzódik hozzám, de ahogy jobban megismertem, úgy tűnik, mintha a világról való elmélkedésen kívül semmi nem érdekelné. Ez általában így van? Az ilyen emberekben nem nagyon alakulnak ki gyengéd érzelmek?

20/L

2014. aug. 14. 00:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért pont a spiritualitás lenne ennek az oka? Bármi lehet. Lehet nem vagy pont az esete, vagy más a nemi érdeklődése. Attól még hogy valaki sprituális nagyon is érdekelheti a másik nem. Más dolog az, ha valaki lemond a földi vágyairól a lelkifejlődés céljából. stb stb stb
2014. aug. 14. 00:42
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
De, nagyon is sok érzelemre képesek,túl sokra is. A spirituális férfiakban van valami taszító nőiesség. És baromi idegesítőek hosszú távon. Általában semmit nem érnek el az életben,ezért fordulnak a spiritualitás felé. mert mennyire könnyű 30 évesen azt mondani, hogy nincs autóm és lakásom, mert NINCS SZÜKSÉGEM ilyen alantas anyagi dolgokra,a lélek fontosabb...lúzer az összes. menekülj,mert ha magadhoz láncolod,az életben nem fogod levakarni!
2014. aug. 14. 01:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Elözönek:

Igazi spirituális ember nagyon kevés van, az igazi kemény tud maradni minden dologban annak ellenére hogy semmit sem csinál. A többiek hát, nem tapasztalnak semmi spirituálisat mert ahhoz sok alapvető jellemvonás kell, legfontosabb pl az Isten szeretete és tisztaszivüség, önzetlenség.

Az ihlet meg pótolja a szexualitást is, persze az ihlet mindig csak rövid ideig tart és újat kell szerezni kemény munkával, mert ezt csak Isten adhatja odaátról. Ha van ez, akkor soha többé nem kell szexualitás, eshetünk kisértésbe de az elmúlik, és többé nem tudunk szerelmesek lenni. Ihletben viszont még vágy és kisértés sincs, csak nagy erő és boldogság :)

2014. aug. 14. 02:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Háth,ez vagy az, a csaj szívni fog,nem kétség.
2014. aug. 14. 02:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem valószinü :)
2014. aug. 14. 03:03
 6/8 anonim ***** válasza:

A párválasztásban -szerintem- biztosan szerepe van.

A párok közötti világnézeti különbség komoly viták generátora lehet.

.

A "sprituális ember" is olyan, mint a "gyümölcsevő". Rengeteg gyümölcsöt eszik, ám az almát és a meggyet nem szereti, tehát ezeket kihagyja étrendjéből.

Gondolok itt arra, hogy két, önmagát spirituálisnak tartó közt is lehetnek komoly viták, mert különböző ágazatát vallják magukénak és egyedül igaznak.

A spirituális beállítottság nem zárja ki, ugyanakkor nem is követeli meg a gyengéd érzelmek létét.

2014. aug. 14. 05:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

6os: Igen ez is igaz. Aszondom főleg a magyarok ne legyenek szerzetesek mert nem illik az életükhöz, én se vagyok az és nem is látszik rajtam, de belül az vagyok és ezt is betartom és nem egyesülök senkivel.

A ragyogó kreativitás az egyik legnagyobb isteni ajándék, aki külön keresi Istent és tudással elviseli a rosszat, annak többet adhatnak és más dolgokat is, de igy csak akkor lehet dolgozni ha az életút ide visz és befogadnak.

Egyébként az erény és a tudás ugyanaz és elöször a képzelőeröhöz, kreativitáshoz vezetnek el, az meg intuiciót de túlvilági látást is lehetővé tesz, nyitottságot, jó szemléletet mutat ami sok lehetőséget ad a segitésre, és felgyorsitja a tanulást.

A mérhető jutalom pedig a fény ami mindig tanit valamire, ideiglenes, nagyban megnöveli mindenben az erőt és a szépséget, bizonyságot ad, harmóniát, szerencsét meg sok-sok hitet, másfajta optimista szeretetteljes gondolkodást, amitől nagyon megkönnyül az önzetlenség.

A büntetés az, ha ezt hosszú ideig bevonják, de a sötétböl is meglehet idézni pl mások segitésével, elfogadással, támogatással, csak nagyon nehéz és ritkán jut eszünkbe, a fény állapotban viszont minden könnyü.

Amire megtanit a fény, az megmarad az intuicióban és a szükséges helyzetben pontosan aktiválódik mások tájékoztatására, ez a bölcsesség. Minnél több van, annál nyugodtabb az élet, annál nagyobb az állandó erö, annál magasabb szintre lehet jutni ahol még a fény és az eddig tanultak, az egész látott világ is átalakul, és egy adott szinten már mindent tudunk az alatta levőböl és kikerülünk hatása alól.

Mindenhez csak jó lelkiismeret kell de ezt uralja a karma, sokaknál kész szennyes a karmától és minden erényt vagy tudást elzár náluk, be kell látni a dolgokat, a világ hiábavalóságát és elkezdeni nem követni meg jobbnak lenni, akarni meg keresni. Nagyon hosszasan majd elkezd csökkenni a karma amit sikerként érezni lehet, tudás növekedésével és boldogsággal, fejlödéssel, szeretettel is jár, de a munka és a sok szenvedés minden szinten elöbb jön és erény meg sok tapasztalat kell a kitartáshoz, sok tudás ami reményt szül ebben. blabla sablonszöveg

2014. aug. 14. 09:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Minden ember spirituális....

Na de a spiritualizmuson belül vannak direkt szexuális irányzatok mint pl. a tantra

2014. aug. 16. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!