Régóta érzem, eddig azt hittem, az aurájukat érzem, de az azt hiszem más.
Némelyik ember ha a közelemben van, úgymondd jóleső érzést áraszt, ilyen...hát nagyon hülyén hangzik, de selymes, lágy, megnyugtató. Nem mindenki, általában a rendes emberek (?)..
nem tudom mi ez, a párom hülyének néz..Mi ez?? Valami bajom lenne?:-D
23L
2014. aug. 8. 23:28
1/7 anonim válasza:
Kisugárzását talán? :-)
2014. aug. 8. 23:33
2/7 anonim válasza:
Nem , nincs semmi bajod . Ezt én is szoktam érezni . Sőt ! Ha elmegyek pl. Egy hajléktalan mellet csupa kínt s szenvedést érzek....
2014. aug. 8. 23:38
3/7 anonim válasza:
Szerintem ez elég gyakori, hogy érezzük a másik ember "kisugárzását", még ha nem is fogalmazzuk meg. Semmi bajod nincs, legfeljebb egy hajszállal érzékenyebb vagy az átlagnál, de még ez sem biztos, az is lehet, hogy mindenki érzi, csak a többség nem foglalkozik vele, csak tudomásul veszi.
2014. aug. 8. 23:55
4/7 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy a párod hülyének néz. 23 évesen már illene felnőni.
2014. aug. 9. 06:47
5/7 Lionkind válasza:
Én is néha beleérzek más emberek érzéseibe bár ez kicsit más tészta. Te az energetikájukat érzed (kisugárzás=energia amit magukból árasztanak). Ez lehet jó és rossz attól függően hogy érzi magát az illető. Ez az érzékenységen múlik szóval csak érzékenyebb vagy másoknál.
Szép Napot!
2014. aug. 9. 14:23
6/7 anonim válasza:
Ez természetes. Van úgy, ha valakit meglátsz, mindjárt a ( szívedbe fogadod), viszont, másik embernél ellenszenvet vállt ki, és nem tudod, miért érzed ezt , vagy azt.
2014. aug. 10. 20:18
7/7 anonim válasza:
Az nem tudom milyét érzed. Nálam mit érzel?
Egyébként furi h még mindig nem tudják sokan h a gondolati képek kivetülnek és nem titkosak hanem érzékelhetőek....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!