Nagyon hiányzik az embereknek egy újabb világháború?
Utolsó... Mert a háború ugyebár nem taszít senkit nyomorba, nem halnak meg benne több százezren. A háború ostobaság. Csakis halált hoz maga után. Egy újabb világháború, pedig még változást sem.
Amúgy szerintem nem ebbe a kategóriába illik a kérdés.
Egyrészt most is háború van elmondanám ! Nem fegyverrel, hanem pénzel vívják. Ugyanúgy taszítanak nyomorba, munkanélküliségbe, hajléktalanságba emberek seregét gazdasái manipulációkkal (világválságok, görög válság) és gazdasági lehetőségek kiaknázásának megakadályozásával (EU miatt nem lehet bevetni a földeket).
Csak a közember, meg az agymosott azt látja, hogy demokrácia van, béke van, jó lét van, közben pusztulnak az emberek és gyakorlatilag országok a végletekig eladósodtak. A kamatokat nem bírjuk fizetni, nem a törlesztést !
Valóban jó lenne most egy világháború, mert akkor legalább nem kelene szenvedni és utána jó lenne.
5-ös
Szerinted háború van itt?
Magyarázd el az afgánoknak, és irakiaknak, hogy itt milyen borzalmas ez a "háború". Ott tényleg háborús helyzet van, csak éppen fegyverekkel vívják, mint az eddigi világháborúkat, és nem pénzel, hanem pénzért.
Szerinted nem volt válság háború alatt?
A helyedben örülnék, hogy még a saját lakhelyemen nem kell attól félnem, hogy bármelyik pillanatban megszólal a sziréna, hogy jönnek.
Nekem az életem többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!