Mit jelent ez a meglehetősen furcsa álom?
Azt álmodtam hogy:
A második világháború alatt németek sehol sem voltak(kivéve később 1 tank) és Magyarország egyedül volt az oroszok ellen.Mindenki bevolt rezelve, kivéve engem és egy ismerősömet.Aztán eljött a harc.Valami ismeretlen tájon volt egy kb 2milliós orosz hadsereg mi pedig 400ezren voltunk(pontosan emlékszem :D)Aztán amikor az első szovjet harckocsi elég messziről ledurrantotta a fent már említett Tigris tankot.Ekkor 5en a hadseregből ismerősöm én meg még három ismeretlen személy(az arcuk ismerős volt de valahogy nem ismertem fel őket.) furcsán éreztük magunkat és csak megindultunk az oroszok ellen.Rengetegen jöttek mindenki minket lőtt mi pedig semmit nem éreztünk.Aztán mintha valami istenek lettünk volna csak így ide-oda dobálgattuk a t-34 t-35-ösöket meg a katyusákat, löveget elgörbítettük elfordítottuk, hozzávágtuk őket a gyalogsághoz.Aztán végül csak 100ezren(erre is pontosan emlékszem)maradtak az oroszok akik visszavonultak, mi pedig mentünk utánuk.Villámsebességgel elmentünk oda ahová visszavonultak, és megsemmisítettünk mindenkit.Ezután valami ismeretlen városba bevonultunk ahol egy sötét alak(oroszok vezetője)várt minket.Valami elképesztő erős volt, a 3 ismeretlent (akik velünk dobálták a tankokat)megölte és hirtelen elvesztettük az erőnket.Ismerősöm feküdt sérülten és én ledermedtem a félelemtől.Aztán valami emlékkép ugrott be hogy megölt valakit az a sötét csávó.Ekkor hirtelen valami mégnagyobb erőre kaptam és ököllel átszakítottam a testét.A 3elesettet felélesztettem.Elterült utána visszajöttünk Magyarországra és kitüntettek minket.
A helyszínek mind ismeretlenek voltak,és mindenre részletesen emlékszem.
Reggel még kicsit furcsán is éreztem magam, nem akartam felkelni de muszály volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!