Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nagyon hiányzik az embereknek...

Nagyon hiányzik az embereknek egy újabb világháború?

Figyelt kérdés
Nukleáris háború esetleg? Nézzetek szét az ezotériás kérdések között! Őrület!444!4
2013. júl. 26. 12:29
1 2
 11/13 Antimod ***** válasza:

"5-ös

Szerinted háború van itt?"

Én értem, mire gondol. Egyébként napjaink egyik fő agresszorja, az USA háromféle módon próbál uralma alá hajtani országokat (pontosabban demokratizálni, ahogy ők mondják):

1. Gazdasági honfoglalással (multinacionális cégek egyeduralkodó válása, de legalább meghatározó pozícióba kerülése az adott piacon)

2. Ha ez nem megy, akkor forradalom kirobbantása, és befolyásolható, megvásárolható politikai erő hatalomra segítése

3. Végső soron fegyveres megszállás (pl. terrorizmus támogatására, nem létező nukleáris fegyverek rejtegetésére való hivatkozással)

Persze ez csak azokra az országokra vonatkozik, ahol érdekeltségeik lehetnek - így például magasról ejtik, hogy Észak-Koreában vagy Mianmarban mekkora elnyomás van.

2013. júl. 28. 13:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is értem mire gondol, de ez jelenleg még nem Közép Európa problémája. Egy harmadik világháború, már viszont minket is érintene.

A "Szerinted háború van itt" megnyilvánulással, úgy értettem, hogy itt, Magyarországon.

2013. júl. 28. 14:27
 13/13 Antimod ***** válasza:

"ez jelenleg még nem Közép Európa problémája"

Nem?

Akkor mit csinál itt az IMF, az EU is egyre átpolitizáltabb, nem is szólva a sajtóhadjáratokról (az antiszemitizmus, rasszizmus egyértelműen gerjesztett vádjai) stb.

Tisztán USA-érdekkörbe tartozunk jelenleg, bár EU-fennhatóság alatt. Más kérdés, hogy próbálkozik Oroszország és az arab világ is többé-kevésbé, ez már a földrajzi helyzetünkből is adódik.

2013. júl. 29. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!