Kiváncsi vagyok mit ad az ezoterikus tanok bölcselete az embereknek, mert nem látom csak a homályt. Én is bölcsességeket hallgatok de nekem ezek a tanok üres kották, mint asztrológia, runák, kártyák ki hisz ezekben?
Most akkor kik a kisszerűek? Akik hisznek a bölcsességekben, és azok szerint élnek, vagy azok, akik csak a szürke hétköznapokat szidalmazzák?
Én bizony hiszek az ezoterikus tanoban, és ettől színes, érdekes és békességes az életem. Sok barátom van, hozzám hasonmló érdeklődésüek, és a családom egyes tagjai is ilyenek. Az igaz, hogy több évig is eltart, amíg elmélyülten azonosulni lehet vele.
Egyébként az ilyen kártyavetősdi meg horoszkóposdi inkább játék, ami kicsit szabadabb gondolkodással, meg kicsit több önismerettel kínálja az arra fogékonyakat... Sajnos legtöbben beleragadnak abba, hogy komolyan veszik az ilyesmit, és rengeteg nyerészkedő "okos" komoly eszközként árulja ezeket, pedig ahogy az előttem szóló is hangúlyozta, utat mutat "valamihez", ami pl biztos nem horoszkóp vagy kártyavetés, ahogy a város se egyenlő a felé mutató útjelző táblákkal.
Többet érne kétórányi bot nélküli horgászat, ha már lelki fejlődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!