Miért szeretném magam egy magasabb szellemi szintre fejleszteni?
Ez az egyik legnagyobb vágyam, szeretnem elérni azt a szintet, ami legközelebb van a tökéleteshez.
Az elmúlt 3 év alatt rengeteget fejlodtem, és elegedett is vagyok magammal, de nem ez a szint az, amin maradni akarok.
"Már csak azért is mert ember vagy"
Ha az embernek nem sikerülhet, akkor kinek?
Hogy érhetem el a szellemi fogyatékos szintet?
Értékeld azt ahol vagy, ne elégedetlenkedj.
A következő szint legyen a belső kisugárzás amihez boldogság kell.
Ne legyél telhetetlen, mert az lejjebb visz. Biztosítsd be magad, hogy ne csússz le.
Az alapján amit leírsz, én is voltam ilyen helyzetben. Kapkodtam a lehetőségek felé hogy még egy kicsit feljebb kell lépni.
Nagy lecsúszás lett belőle... Elbuktam mindent, de most újra felkapaszkodok. És ami legjobban idegesít, hogy úgy akartam feljebb lépni, hogy mindent amim már megvolt nem tartottam meg, mert azt hittem hátráltat, és így nem maradt semmim (és senkim). Pedig határozottnak és biztosnak érzem magam a dolgomban. Mégis van hogy nem úgy jönnek össze a dolgok ahogy kellene.
Tehát a te helyzeted nagyon jó:) de nyugodj le egy kicsit, legyél tudatos, átgondolt és néha állj meg örülni annak ahol tartasz, mert később ezekre az örömökre nagyon jó lesz visszagondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!