Testi, lelki, szellemi megtisztuláson akarok átesni, hogyan csináljam?
A testi megtisztuláshoz mindenekelőtt ezt vedd figyelembe: "amit eszel, azzá leszel". Szóval ne edd ezeket: Hús("ne egyétek semmilyen lemészárolt állatnak a húsát és ne igyátok a vérét") fehér liszt("halálkenyér") fehér cukor ("fehér halál")alkohol sőt még a kávét is javasolnám kerülni. Ha abbahagyod ezeket, elindul a tisztulási folyamat, de van aki clonixxal, meg egyéb effélékkel, beöntéssel, stb tudatosan kitisztítja a beleit.
Szellemi megtisztulás: Kerüld a godnodzságokról szóló filmeket, témákat, ne gyönyörködj mások rossz tulajdonságaiban, azt gosnolva közben, hogy bezzeg te milyen jó vagy, töröld magadból az irigységet, beképzeltséget, harciasságot, uralkodásvágyt, stb. Csak a szeret és az abból kikövetkeztethető tulajdonságaid megörzésére törekedj.
A lelki megtisztulás alig választható el az előzőektől, tuképpen egyik a másikból következik. Próbálj meditálni, szerezz róla könyvet, vagy csatlakozz valamilyen csoporthoz.
"Már a vikingek, és az észak amerikai indiánok".... Ne egyek húst, hát úgy tudom hogy ezen az éghajlaton kell húst enni, ha nem is minden nap. Azért kösz hogy válaszolgattatok, de nem nagyon jött be. Hogy is mondjam, ez mostanság divat hogy jógáz meg hasonló érdekességek, mert ez annyira keleti hogy hűde hajde. Valahogy magyar módszerek keretein belül gondoltam az egészet, nem "már a vikingekhez", meg taichíhez nézgelődni.
Szerintem félre értitek az egészet, mert például egy shaoulin-ban is van harciasság, de meg merem kockáztatni, hogy eléggé tiszta. Mostanság ez is divat hogy előadom a megvilágosult szentet aki most jött csakra tisztításról csak 9999Ft-ért meg elvégezte a reiki 25-öt 50000ft-ért, és úgy viselkedik mint egy benyugtatózott bárány, mások előtt. Valahogy nekem kell majd rájönni ezekre, de azért kösz a válaszokat.
Így: [link]
Nincs erre semmilyen meditáció, csodanövény, szertartás, hétvégi tanfolyam 40.000-ért. Keress fel egy önismereti csoportot, vagy egy szakembert aki ilyenekkel foglalkozik. Nem pszichológus meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!