Miért van egyes embereknek huski szemük?
#huskyszeme
2013. jún. 25. 16:13
1/21 A kérdező kommentje:
husky
2013. jún. 25. 16:14
2/21 anonim válasza:
Nem értem. Léteznek emberek világoskék szemmel.
3/21 anonim válasza:
Hogy érted, hogy Husky szemű? Mert a képeken van olyan is ami két különböző, és olyan is ami kék.
Nekem is ilyen kék szemem van. A kék szem teljesen általános.
Az pedig a gének miatt van, ha valakinek két különböző színű szeme van. Nagyon ritka.
4/21 anonim válasza:
De most mér a kutyákat linkeled, te szerencsétlen? Azokat az embereket linkeld, akikre a kérdésben gondolsz...
5/21 anonim válasza:
miért nem embert mutattál akinek husky szeme van? azt jobban megnéztem volna mint egy sima kutyát... úgyértve ha már ezt kérdezted ... oké hogy mutatsz egy olyan kutyát is.. de hol az ember? ^^
6/21 anonim válasza:
Ha a világoskékre (szemre) gondolsz, abban semmi fura nincs...
7/21 anonim válasza:
Én még nem láttam ilyen világoskék szemű embert.
8/21 anonim válasza:
Szerintem te a heterokrómiára gondolsz, amikor valakinek felemás színű a szeme.
Ez ugyanúgy előfordulhat embereknél is, nincs ebben semmi furcsa. Genetika, ennyi.
Semmit nem jelent, az illető ugyanúgy lát.
9/21 anonim válasza:
Kérdező, ilyenre gondolsz?
10/21 anonim válasza:
Itt találsz róla leírást angolul:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!