Lehetséges, hogy már a jövőben feltalálták az időutazást, csak tiltják mert akkor megszakadna a tér idő kontinuum?
A "jövőben feltalálták"? O.o Nem inkább "fel fogják találni"? A jövő még képlékeny, nem kőbe vésett dolog.
Erről egyébként mindig a Hawkingos anekdota jut eszembe, annyira elmés. 2009 június 28.-án Stephen Hawking időutazók részére tartott egy partit. A partit egy nappal később jelentette be és megemlítette azt is, hogy senki sem jelent meg.
Gondolom nem árulok el titkot azzal, hogy igen, feltalálták már. Engem visszaküldtek az időben, egyrészt azért, hogy ellenőrizzem megszakad-e a tér idő kontinuum.
Úgy volt, hogy csak jövök megyek, de valami hiba csúszott a rendszerben, meg kell javítaniuk a műszereket.
Addig feladatul kaptam, hogy gyakorizzak kicsit, hogy ismerjem meg a mai emberek problémáit.
Azt hiszem már túl sokat láttam. :DDD
Kérdező, nem értem. Miért lenne ellentmondás? Az hogy a jövőben találják fel, és az, hogy egy időgépet, ez egyáltalán nem mond egymásnak ellent.
Ha úgy érted hogy ahhoz, hogy megtudják tényleg időgépet találtak-e fel, előbb használni kéne, és ha megszakadna, akkor már nem lennénk, tehát a te elméletedben ha feltalálták volna, akkor nem szakadna meg semmi.
Ha feltalálták volna, akkor ahhoz előbb le kellene ellenőrizni, hogy tényleg működik-e. És ha működik, akkor nyilvánvalóan nem szakad meg, mert ha megszakad, akkor nem tudnák meg, hogy működik-e.
Kérdező, senki nem akar veled vitatkozni vagy veszekedni, és nem kaptál olyan hozzászólást, ahol szidtak volna téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!