Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy már a jövőben...

Lehetséges, hogy már a jövőben feltalálták az időutazást, csak tiltják mert akkor megszakadna a tér idő kontinuum?

Figyelt kérdés
Hallottam már ilyenről, igaz?
2014. júl. 23. 15:01
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
88%

A "jövőben feltalálták"? O.o Nem inkább "fel fogják találni"? A jövő még képlékeny, nem kőbe vésett dolog.

Erről egyébként mindig a Hawkingos anekdota jut eszembe, annyira elmés. 2009 június 28.-án Stephen Hawking időutazók részére tartott egy partit. A partit egy nappal később jelentette be és megemlítette azt is, hogy senki sem jelent meg.

2014. júl. 23. 15:11
 2/35 anonim ***** válasza:
64%
Nem érted a kérdést lényegét. Nem azt kérdezi, hogy fel fogják-e találni, hanem hogy már feltalálták. Pont ebben az ellentmondásban van a lényeg! Lehetséges, s nem hinném, hogy tiltanák.
2014. júl. 23. 15:15
 3/35 A kérdező kommentje:
Igen, az ellentmondásban van a lényeg, és köszi a válaszokat :D
2014. júl. 23. 15:19
 4/35 anonim ***** válasza:
34%

Gondolom nem árulok el titkot azzal, hogy igen, feltalálták már. Engem visszaküldtek az időben, egyrészt azért, hogy ellenőrizzem megszakad-e a tér idő kontinuum.

Úgy volt, hogy csak jövök megyek, de valami hiba csúszott a rendszerben, meg kell javítaniuk a műszereket.

Addig feladatul kaptam, hogy gyakorizzak kicsit, hogy ismerjem meg a mai emberek problémáit.

Azt hiszem már túl sokat láttam. :DDD

2014. júl. 23. 15:33
 5/35 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem értem. Miért lenne ellentmondás? Az hogy a jövőben találják fel, és az, hogy egy időgépet, ez egyáltalán nem mond egymásnak ellent.

Ha úgy érted hogy ahhoz, hogy megtudják tényleg időgépet találtak-e fel, előbb használni kéne, és ha megszakadna, akkor már nem lennénk, tehát a te elméletedben ha feltalálták volna, akkor nem szakadna meg semmi.

2014. júl. 23. 15:41
 6/35 A kérdező kommentje:
Mind1, az 1. válaszolónak szólt h ellentmondás.....
2014. júl. 23. 15:48
 7/35 A kérdező kommentje:
És jönnek a szídó kommentek..... ha nem tudtok normálisat írni ne is írjatok, oké? Én nem akarok netbunyózni, de így van!
2014. júl. 23. 15:54
 8/35 anonim ***** válasza:
A múltba nem lehet utazni csak a jövőbe ! A múltba tett látogatást számos paradoxon gátolja meg . De van egy olyan elmélet is miszerint ha multiverzumban élünk akkor, akkor visszautazhatsz a múltba csak, de csak olyanba ami a jelennel nem párhuzamos, például egy olyanba ahol te nem is születtél meg, mert egy másik sperma nyert . Így ki van zárva hogy megöld a szüleidet, és hogy önmagadban kárt tegyél :-)
2014. júl. 23. 16:04
 9/35 anonim ***** válasza:

Ha feltalálták volna, akkor ahhoz előbb le kellene ellenőrizni, hogy tényleg működik-e. És ha működik, akkor nyilvánvalóan nem szakad meg, mert ha megszakad, akkor nem tudnák meg, hogy működik-e.

Kérdező, senki nem akar veled vitatkozni vagy veszekedni, és nem kaptál olyan hozzászólást, ahol szidtak volna téged.

2014. júl. 23. 16:05
 10/35 A kérdező kommentje:
De igen, csak kitörölte!
2014. júl. 23. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!