Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azt hallottam valahol hogy?...

Azt hallottam valahol hogy? Többi lent?

Figyelt kérdés

Hogy ha valamire erösen gondolsz ,erősen akarod akk valóra válhat.

Volt valakine ilyen tapasztalata?

Megköszönnék ha leírnátok.

Hülyeségekre nem vagyok kiváncsi!

2014. júl. 10. 12:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki gazdag, viszonylag könnyen hihető, plusz nincs is olyan módja a bizonyításnak, ami ne sértené az ember anyagi érdekeit és anonimitását. Ennek mind az ellenkezője igaz arra, hogy valakinek állítólag mágikus ereje van. Szóval az analógiád rossz.

Azt meg észrevettem, hogy nem áll szándékodban segíteni senkinek, csak akkor tudnám, hogy miért hozod fel, hogy neked mágikus erőd van...

2014. júl. 10. 15:25
 22/29 anonim ***** válasza:

Először is ki kell választani a lovat számodra ősi magyar szokás szerint mivel lovas nemzet vagyunk ez egy beavatási szertartás előtte a lovakat 3 4 napig éheztetik

majd a testedre zsinegekell szalmát erősítenek és egy két répát (de a zsinegek is növényből vannak nehogy megsértsék a lovat) Majd bezárnak a karánba és "megverekedetek" úgymond ha sikerül betörnöd a pacit és rávenni hogy a kezedből egyet illetve lenyomni akkor ő lesz a te kiválasztottad és számára te leszel az igazi

de ez egy veszélyes dolog elsőre nem mindenkinek sikerül

aztán később te leszel a ló bizalmasa és egy kis külső segítséggel nagyon könnyű elsajátítani

(ne felejts el felvenni valami védőfelszerelést az első próbán bár ezt úgy is fogják javasolni

2014. júl. 10. 15:28
 23/29 anonim ***** válasza:
bocsánat rossz helyre írtam egy válaszomat utolsó vagyok :S
2014. júl. 10. 15:29
 24/29 anonim ***** válasza:
egyszerű az ok, azért hoztam fel mert a kérdező azt kérdezted lehetséges-e és mik a tapasztalatok én elmondtam hogy igen az...és nyomatékosítottam is
2014. júl. 10. 15:31
 25/29 anonim ***** válasza:

#6:

>Onnan tudom, hogy nincs, ilyen erő, hogy én is próbálkoztam már ilyennel

Igazad van, hogy nincs ilyen misztikus erő, de attól még nem ez a jó hozzáállás. Magától értetődő, hogy az ember saját tapasztalata alapján ítél, de mi van akkor, ha csak neked nem jött be, és másoknak igen? Akkor rosszul következtettél. Sosem szabad kizárólag a saját tapasztalatot nézni, mindig érdemes összevetni. Azért nincs ilyen erő, mert nincs semmi okunk feltételezni a létét, nem illik bele a természeti törvényekbe, és könnyedén megmagyarázhatóak azok a pszichológiai jelenségek, amik miatt sokan hisznek benne.

#9:

>Ha valaki nem hisz az ilyenekben, miért válaszoltok? Ezt sose fogom megérteni :D

Akkor nem gondolkodsz túl sokat. Ha csak egyik oldalról szeretnél választ kapni, akkor nincs értelme feltenni a kérdést.

Amit pedig a személyes tapasztalataidról írsz, az nem más, mint a megerősítési torzítás. Tévesen vagy utólag tulajdonítasz jelentőséget véletlenszerű eseményekhez, mint például egy adott emberrel való találkozás.

#12:

A pontszámod 1/10 a gyenge trollkodásért.

#14:

Ez a nem megfelelően irányított és ellenőrzött „kísérleteknek” köszönhető. Innen persze nehéz megmondani, hogy mi a baki, de az emberi hiba mindenhol ott van, főképp a megerősítési torzítás, ha az ember saját magát értékeli.

#11, #18, #19: Igen.

2014. júl. 10. 15:54
 26/29 anonim ***** válasza:
12-es vagyok és abszolút nem trollkodásnak szántam
2014. júl. 10. 16:19
 27/29 anonim ***** válasza:

35#

Miért ne gondolkodnék? Ha valaki ellenérveket hoz, hogy ezért is ezért nem létezhet, azzal nincs gond. Sok ilyen komment is volt, ezeket elfogadom, mindannyian mások vagyunk, nemde? A gond az olyanokkal van akik felkeresik ezt a kategóriát, és olyanokat kommentelnek csak hogy "hülyeség", "baromság", "a mágia gonosz", "Isten megbüntet" stb... Csak pont előtte olvastam más kérdéseket is ahol több ilyen hozzászólás is volt, és csak itt szakadt el a cérna, ezért elnézést.

"Tévesen vagy utólag tulajdonítasz jelentőséget véletlenszerű eseményekhez, mint például egy adott emberrel való találkozás."

Ezen állításoddal nem értek egyet. Ha egész nap arra gondoltam hogy "Nem szeretnék XY-al megint összefutni" és a nap végén, amikor már örültem hogy nem találkoztam vele mégis csak szembe jön velem a metrón, akkor ezt nem utólag képzeltem bele.

Erre a legjobb példát öcsém mesélhetné el. Amikor minden reggel leül és végigolvassa a napi horoszkópját, majd nap végén odajön hozzám és boldogan mondja hogy "Nem is hülyeség ez a horoszkóp, mert hogy ez is megtörtént velem meg ez meg az is...". No ez az amiről te beszélsz :D Vagy a fordítottja is igaz lehet, amikor a nap végén olvassa el, és az aznapi eseményeit kezdi más szemmel nézni, mintha csak az újságban lévő vacak tudta volna hogy mi lesz vele.

2014. júl. 10. 16:51
 28/29 A kérdező kommentje:

Kössz a választ mimdenkinek.

De ez a boszorkány aki ide írt nem volt valami hiteles.:-D

2014. júl. 10. 19:35
 29/29 anonim válasza:

Volt egy pasim, aki szakított velem augusztusban. Volt egy legjobb barátja, akire elkezdtem napokig gondolni januárban, teljesen a semmiből (egyikükkel sem beszéltem augusztus óta), és akkor a 2. nap írt nekem egy emailt.

Szóval szerintem azok között az emberek között, akik már találkoztak és feladatuk van egymással, azok között van, létezik ilyen erő. Mint neked a barátoddal.

2014. júl. 11. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!