Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azt hallottam valahol hogy?...

Azt hallottam valahol hogy? Többi lent?

Figyelt kérdés

Hogy ha valamire erösen gondolsz ,erősen akarod akk valóra válhat.

Volt valakine ilyen tapasztalata?

Megköszönnék ha leírnátok.

Hülyeségekre nem vagyok kiváncsi!

2014. júl. 10. 12:27
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
#megköszönném
2014. júl. 10. 12:29
 2/29 anonim válasza:
Nem. Ha annyira akarod, akkor tegyél érte, úgy van esélye, hogy elérd; ne csak gondolj rá. Álmodozni szép, de attól, hogy pl. azt akarom hogy zöld legyen a fehér fal, akkor hiába gondolok arra, hogy a fal zöld lesz. Ha befestem, akkor lesz egy zöld falam. Hiába akarom bármilyen erősen, ha nem teszek érte, életem végéig nézhetem a fehér falat.
2014. júl. 10. 12:43
 3/29 A kérdező kommentje:
Úgy értettem h pld.Azt,akarom h eljöjjön hozzám egy régi barátom és ha nagyon akarom akkor működne.?
2014. júl. 10. 12:48
 4/29 anonim ***** válasza:

Nem. Nincs semmiféle misztikus erő, ami teljesíti a gondolataidat, ha eléggé koncentrálsz.

Ha teszel érte, vagy szerencséd van, akkor sikerül. Ennyi és nem több.

2014. júl. 10. 12:51
 5/29 A kérdező kommentje:
És te honnan tudod h nincs misztikus erő?:-/
2014. júl. 10. 12:53
 6/29 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy meglátogasson, akkor hívd meg magadhoz. Onnan tudom, hogy nincs, ilyen erő, hogy én is próbálkoztam már ilyennel, nem is egyszer, "jó lenne, ha észrevenne, észre fog venni, stb". De amíg nem teszel érte, addig nem történik semmi. (első voltam)
2014. júl. 10. 12:55
 7/29 anonim ***** válasza:
Ha valóban teszel érte, hogy valóra váljon, akkor igen valóra válhat viszont, ha ülsz és várakozol, akkor nem fog a szádba repülni a sültgalamb.
2014. júl. 10. 13:04
 8/29 jdfGabrella ***** válasza:
hülyeség
2014. júl. 10. 13:37
 9/29 anonim ***** válasza:

Ha valaki nem hisz az ilyenekben, miért válaszoltok? Ezt sose fogom megérteni :D

Amúgy nekem személyes tapasztalatom az, hogy ha valamit nagyon nem akarsz, akkor az válik valóra. Legalábbis az gyakrabban. Igazából csak azért, mert a negatív energia erősebb mint a pozitív.

Konkrétumokat írjak esetleg? Ha valakivel nem akarok találkozni azzal aznap biztosan összefutok. Ha valamiről abszolút nem szeretnék beszélni, biztosan valaki rákérdez, mintha csak megéreznék hogy mi bánt és konkrétan rákérdeznek.

2014. júl. 10. 13:56
 10/29 A kérdező kommentje:

Igen utolsó ezt már énis tapasztaltam.

Kösszönöm az értelmes ill értelmetlen választ is.:-/:-D

2014. júl. 10. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!