Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet, hogy én csinálom?

Lehet, hogy én csinálom?

Figyelt kérdés
Gyakran előfordul velem, hogy a környezetemben pattognak a bútorok. Általában oda sem figyelek rájuk. Mindig van egy egy hangos pattanás, arra rendesen betojok. Aztán, ahogy kétségbeesetten keresem a hang forrását, bepánikolok. A pattogás erősödik, minden irányból hallom, Asztal-szekrény-hűtő-másik szerény-ajtó-fal. Szinte ritmusra pattog. Nagyon idegesítő. aztán általában meggyőzöm magam, hogy ez normális, és abbamarad a pattogás. pegig hallgatózni szoktam utána is, de nem hallok semmit. Mostanában egyre többször fordul elő velem ez. Lehet, hogy én idézem elő valahogy azzal, hogy bepánikolok, és arra gondolok, nehogy pattanjon még egyet? Próbáltam rögzíteni a pattogást. Meglepő módon a visszajátszott felvétel alatt nem hallani semmit. Igaz, hogy telóval vettem fel, és lehet, túl messze volt a hangforrás.

2014. jún. 23. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:
39%

Nem lehet, hogy csak az arcodon van a pattanás? Ostoba kamaszok. :-D

Szerintem le kéne álljál az LSD-vel és hadd mondjam már meg szerintem ez a kérdés bűzlik és nem a lábadra célzok.

2014. jún. 23. 08:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Na ne má'!

Ugyanazon a helyen, ahol te hallod, a telefonod nem hallja?

Ha viszont telefonálsz, akkor hallja a távoli hangforrások zaját?

.

A tudatodban pattog valami, de ha elhiszed és komolyan veszed, csak a fejedben.

2014. jún. 23. 09:50
 3/5 anonim ***** válasza:
nalam is "pattog" a huto meg neha mas is de azert ennyire nem kene elszallni,hogy miattad pattog:D a hutonk azert"pattog"mert olvasztja ki a jeget estenkent. a te butoraid pattogasara is bizonyara van ertelmes magyarazat.
2014. jún. 23. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Gondolom normális választ vársz.

Próbáld meg,hogy akarod hallani a pattogást.Egyre többször és több ideig akard,majd egyre erősebben.

Így talán kiderül,hogy mi lehet.

Ehhez hasonló szokatlan dolgokkal már találkoztam,de csak nagyon kevés esetben sokszor.Úgyértem évente egy-két alkalommal.

2014. jún. 25. 18:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Na, haladjunk szépen sorában.

1) teljesen jogos, hiszen elfelejtettem odaírni, hogy trollok kíméljenek. A kérdés nem kamu, ha arra gondolsz.

2) Igen, én hallom, a teló nem veszi fel. Ha telefonálok, az ilyen zajokat nem hallani a háttérben, mert nem elég intenzívek, és vagy hangosak

3)Nem úgy értettem, h miattam pattog. De nem jutott jobb kérdés az eszembe. Lehet, hogy csak beképzelem a pattogást?

4)Az az ijesztő, hogyha arra koncentálok, h pattogjon mégegyet, akkor pattogni is fog. De pattogást csak úgy nem tudok előidézni.

5) + vizsgaidőszak lévén eléggé ki vannak az idegeim, lehet hogy érzékenyebb vagyok a környezetemre.

2014. jún. 27. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!