Ezt miért csinálom?
Figyelt kérdés
Érdekes....fekvő,oldal helyzetben felemelem a karom függölegesen,és igy órákig tudok feküdni....ez nem vicc....és nem most engedtek ki a sárgaházból:)
Egyszerüen igy kényelmes....de vajon miért?
2012. máj. 1. 22:05
1/6 anonim válasza:
Az emberi anatómia nem tudom hogy engedi meg fenttartani ezt a pozíciót órákig, főleg alvás közben.
De elképzelhető a dolog, de nem ajánlom, hogy ezt csináld.
2/6 A kérdező kommentje:
Alvás közben nem....csak ha pihenek fekve...és nem direkt csinálom...
2012. máj. 1. 22:37
3/6 anonim válasza:
En nem ertem, mi ebben a furcsa, kinek furcsa? Oldalfekve kar felemel, rafekszel, vagy akar a masik oldaladra fekszel (azaz a felemelt kar van felül) - En ebben semmi kenyelmetlent nem latok.
4/6 anonim válasza:
utolsónak:
a kérdez azt írta, hogy FüGGőLEGESEN!
5/6 anonim válasza:
Köszi, utolso, tehat ezt Te ugy ertetted, hogy fekvö helyzethez kepest 90 fokkal log a levegöben, mint a csillar? :) Ha igy ertette a kerdezö, akkor ez erdekes, a gravitacio arrafele nem viszi le? Feküdni lazan szoktunk, nem izommunka, marpedig a karunkat felfele tartani hogyan mashogy lehet? Sztem a kerdezö ezt nem igy gondolta (?), itt valami nem tiszta.
6/6 anonim válasza:
²Ezt miért csinálom?²
Hat, ha magad sem tudod, ki tudja?! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!