Azt hiszem, meditációs állapotban ragadtam, mi a teendő?
Figyelt kérdés
TM-eztem egyet d.e., amit nem csináltam már ezer éve, meg nem is akarok, csak ilyen kedvem volt, aztán kicsit furcsán éreztem magam. az agyam valamit rakoncátlankodott. azután a nap folyamán jógáztam (értsd - jóga = elvetés, minden elvetése a "vagyok"-on kívül, aki tudja miről van szó, érteni fogja), és ebben a vagyokban nagyon mélyen elmerültem. azóta meg mintha nem is birnék "feljönni", kijönni. minden teljesen, nagyon mélyen nyugodt, talán még az egységérzet is megvan, de mindez olyan idegen. és én, mint identitás, személy is idegen vagyok"magamnak", a tanúnak, tapasztalónak...2014. máj. 28. 19:45
21/22 anonim válasza:
Ez hülyeség. Ha így érzed, csak bemeséled magadnak. Senki nem maradhat meditativ állapotban, hiszen ha alszik egyet valaki (ami mélyebb a meditációnál) majd felébred, egyúttal kihozza magát a módosult tudatállapotból.
22/22 A kérdező kommentje:
nem jól fejeztem ki magam, ez nem meditációs állapot volt, úgy hiszem inkább az abszolút megtapasztalása.
2014. júl. 27. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!