Mit tudtok ajánlani meditációs mantra számoláshoz a mala helyett?
Figyelt kérdés
Jógikus meditációban (buddhista vagy hindu)szokás malát használni a mantra számolásához. Nekem ez nem jön be. Zavar a gyöngysorral való bíbelődés. Tudtok valami más módszert/eszközt ajánlani?
Köszönöm.
2013. júl. 29. 08:54
1/2 anonim válasza:
Igen azt hogy sürgősen hagyd abba ezt a marhaságot-- elmebajt okozhat de mást nem egyébként az egész egy nagy duma nem igaz!
28, f. A csodálatos, és titokzatos emberi test...
29. f. Érezni belső valónkat, lelkünk energiáit.
31.f. A testérzésünk kifejlesztése.
ezt ajánlom helyette ettől semmi bajod nem lehet viszont megnyugtat, fejleszteni fogja a képességeidet és a koncentrációdat.
Ezek egy blogban vannak külön fejezetek írd be a keresőbe és kijön. A blog cime; a létezés fantasztikuma.
De ha csak egy fejezet cimet írsz az is azonnal kijön.
2/2 anonim válasza:
Én az ujjamat használom. Minden ismétlésnél a jobb kezemen egy ujjamat kinyújtom, ha eljutottam az ötödik ismétlésig, folytatom, de behajlítom az ujjamat. Ha teljesen ökölben van már, a bal kezemen kinyújtom egyiket. Ezt ismételgetem. Ha a bal kézen mind az öt kinyújtva, fojtatom a behajlításával. Egy ilyen sorozat száz ismétlés. Ja és pl az aum mantrát egy lélegzetvétellel ötször mondom el. Így még számolni sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!