Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szeretnék egy kis tesztet...

Szeretnék egy kis tesztet végre hajtani. Mia véleményetek erről az emberről? Kisugárzás alapján.

Figyelt kérdés

Kérlek benneteket aki ír az intuíció alapján válaszoljon.

Ne gondolkozzatok, ami jön, csuklóból, megérzés őszinte

érzések alapján. Milyen energia ő?

[link]

2014. máj. 8. 14:38
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:

Ami számomra érdekes, hogy azt írod, intuíció alapján válaszoljunk. Felmerül bennem a kérdés, hogy honnan tudjuk, hogy az, amit mi úgy gondolunk, hogy intuíció, az valóban az, a szó legnemesebb értelmében?

A mai világban ha körülnézünk, akkor sajnos nem épp azt látjuk, hogy az emberek valódi intuícióiktól vezérelve cselekednének. Mert ha így lenne, akkor nem itt tartanánk most, ahol.

Nekem személy szerint az asztrológiai képletem alapján erős az intuícióm, mégis nagyon sokszor tapasztaltam, hogy amit elsőre "érzek" egy másik emberről, az később beigazolódott, hogy nem igaz. Ezért megtanultam nyitottan hozzáállni másokhoz, és még ha van is egy gondolatom vagy érzésem elsőre, hogy milyen lehet a másik, nem hagyom, hogy ez befolyásoljon a megismerkedés során.

Ha ránézünk egy képre, honnan tudjuk, hogy az intuíció alapján ítélkezünk, vagy csak előítéletek, korábbról hozott tapasztalatok, tévesen felvett viselkedés- és gondolati minták vezérelnek bennünket, amelyek sokszor még csak nem is tudatosak számunkra???

Ennek megfelelően nekem az a véleményem, hogy mindenki jobban tenné, ha a "saját háza táján" söpörne először, és megpróbálná önmagát minél jobban harmóniába hozni, mert ezzel tehetünk a legtöbbet önmagunkért és az egész emberiségért. Ahelyett, hogy képekről "intuíció" alapján ítélkezünk.

2014. máj. 21. 06:43
 32/34 Gy1uri válasza:

Rövid válasz: jó.

Bővebben:

Tükörképet mutat. Számomra kedves. Ugyanakkor határozott. (Akinek pedofil, hát... neki is...)

Pontosabban: Előjönnek az előítéletek, vágyak, félelmek. Ezek is villám gyorsan megjelennek, előbb, minthogy gondolkodnánk. Átlagember nem igen ér el odáig, hogy ezeken túl megtalálja az intuícióját.

Amúgy miként definiálod az intuíciót pontosan?

Még bővebben:

Rendkívül erős kiáradása van a szemének. Pár másodperc múlva nem is látni mást a szemén kívül a képből. És valahogy a 2 szem találkozik és rögzül egymásban, túl a fizikai világon. Jó kép. Erős. Nagyon.

Amúgy a "tesztnek" nem lesz túl hiteles eredménye. - Szerintem.

Ha fogtál volna egy (vagy néhány) képet, felrakod egy külön honlapra, ahol tényleg nincs más, mint csak a kép, meg a kérdés. Nincs ott a neve, nincs ott a többi kép, akkor még talán lehetett volna belőle valami... Persze akkor is ott van, hogy előválogatod a képet / képeket, ami befolyásolja a végeredményt. Na de végül így is kiemeltél egy képet a sok közül, miközben a többi is látszik a háttérben. Ezzel a kép választással is elviszed egy irányba a tesztet.

Mire lesz jó ez a kis teszt???

2014. máj. 25. 00:19
 33/34 anonim válasza:

Valóban egy kép alapján vársz véleményt egy emberről? Szerintem ez butaság és nincs semmi értelme. Nézd meg például ezeket a képeket, mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai: [link]

Mindenesetre a válaszok hűen tükrözik az emberek belső világát.

2014. jún. 10. 01:13
 34/34 anonim válasza:
Szeretet, jóság és végtelen együttérzés sugárzik ebből az emberből, olyan, amit eddig keveseknél éreztem.
2014. jún. 10. 07:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!