Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Rossz kisugárzás, tragikus...

Rossz kisugárzás, tragikus múlt a házban. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

A házunk több mint száz éves, régen a szomszédunké volt majdnem az egész utca. A környéken mindenkinek rosszul alakult eddig a sorsa: nem kifejezetten hiszek az "elátkozós" és hasonló dolgokban, de szerintem ennyi tragédia nem lehet véletlen egy helyen. Az itt élő/élt nők mind itt ragadtak: a legtöbben mind mentálisan, mind fizikailag tönkrementek az ideköltözésük után. Például: a szomszéd lány fiatalon leukémiában, a másik szomszéd nő (férje által otthagyva, szellemi fogyatékos gyerekkel) rákban, a nagymamám a mi házunkban az alkoholizmusába (itt kezdett el inni) halt bele. Ezeken kívül akik ideköltöztek, mind vagy hamar továbbálltak, vagy megromlott az életük. A mai lakók is így vagyunk: a szomszédban a nőt otthagyta a férje, a gyerekeket még életemben nem láttam mosolyogni, a hátsó szomszéd nő pedig évek óta egyedül él, senkivel nem tartja a kapcsolatot. Mi is már több éve megoldhatatlannak tűnő családi szappanoperákat élünk: a lényeg, hogy a mi családunkból is elköltözött az itt lő férfi. Anyukám, nagymamám és már egy kicsit én is kezdünk mentálisan belefáradni, beleőrülni az állandó szorongásba, és kezdünk hasonló sorsokat élni, mint a korábban a környéken élők.

A ház kisugárzása nagyon erősen negatív: én és a családom is utálunk ide megérkezni, bárhonnan jövünk, állandó a stressz, a kissé nyomott, ideges hangulat tőlünk függetlenül. Én speciel kifejezetten félek kiskorom óta itt.

Jelenleg nincs lehetőségünk a közeljövőben elköltözni, bármennyire is utáljuk a házat. Mit tegyünk, és egyáltalán lehetséges-e az ilyen kisugárzás? Amiket olvastam eddig, mind szakembert, spirituális megoldást javasolnak. Ki mennyire hisz ezekben?

2014. ápr. 12. 20:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%

Lehet reális magyarázat, pl rádióaktív anyaggal bevontak a falak véletlen. Régen volt ilyen építkezési anyag. Aztán lehet azbesztes, rákkeltő anyaggal meszeltek kb ilyenek. Azaz rákkeltő anyag lehet a házban

Ha ezek nem jönnek be, marad a házszentelés

2014. ápr. 12. 22:06
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem mindössze annyi, hogy régen nagyon kicsi ablakokat alkalmaztak. Sötét, lehangoló kis lyukak, hamar megbtegítik az embert, ha sokat van bent.
2014. ápr. 12. 22:38
 3/14 anonim ***** válasza:
56%

A szorongást messze nem feltétlen okozza a fent említett két állapot. Én egy házról méterekről megéreztem, hogy valami nagyon gonosz entitás lakja, pedig új építésű(nem említettem a tulajnak, akkor se mikor már bent voltunk a házba, valószínű ő sosem érzett semmit). Ennél rosszabb csak a garázs volt, mikor beléptem egy másodpercre majd össze estem a nyomástól.

Kérdező, habár megvan rá az esély, hogy csak egy entitás okozza, én mégis kétlem ezt. Esetleg megpróbálhatnál mindenképp utánajárni, mi történt a környéken.

Egy védőmezőt valószínű fel tudnék állítani, de ha ennyire erős nem hiszem, hogy sokáig tartana.

2014. ápr. 12. 23:17
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
új építésűbe hogyan lakna gonosz entitás ? Befalazták az egyik munkást a nagy rohanásba ?
2014. ápr. 12. 23:32
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Ezek az entitások már csak ilyenek, hogy nincsenek röghöz kötve.
2014. ápr. 13. 00:00
 6/14 anonim ***** válasza:
45%

Kedves Kérdező!

Jézus Krisztus neve minden gonosz hatalom felett áll, ezért ha segítségül hívod, és megtérsz Istenhez, semmilyen negatív erő nem bánthat. Én a keresztény hitet ajánlom.

Akik spirituális dolgokkal foglalkoztak és visszafele sült el a dolog, nem tudták kontrollálni, az egyetlen megoldás az volt, hogy Jézus Krisztust hívták segítségül, és felhagytak a spiritualizmussal. Számos ilyen példa van.

Imádkozz a családodért, még hatékonyabb, ha együtt kéritek Isten segítségét.

Természetesen az is jó, ha később el tudtok költözni.

„Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam.” Jn 14,6

2014. ápr. 13. 17:22
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

Én is hit béli megoldást javasolok, de nem mondom hogy térj meg. Biztos van olyan ima, mantra amiben hiszel, kezd el énekelni mondogatni hangosan, egy rövid idő múlva hatni fog biztosan.

Én a hinduizmus egyik ágát képviselem, néha van hogy ismerősöknél barátoknál megérzem a jelenlétet, valami etnitásnak, egyszer egy el is kísért egy hazafelé. Út közben elkezdtem mondani dúdolgatni :

Haré Krisna Haré Krisna Krisna Krisna Haré Haré

Haré Ráma Haré Ráma Ráma Ráma Haré Haré

3 percen belül éreztem hogy egyedül maradtam :)

Van egy olyan mantra ami kifejezetten védelmi célú:

Óm Namó Bagavaté Vászudévája

Ezek fenn vannak a neten is keress valami Neked kedves dallamot és dúdolgasd énekeld félhangosan.

Hatni fog!

Kíváncsian várom a hatást :)

2014. ápr. 15. 19:26
 8/14 anonim ***** válasza:
56%

7-es, a mantrázás, módosult tudatállapotok (pl. meditáció) épphogy fogékonnyá tesz szellemi hatásokra! Egy nagyon jó írás:

Erdélyi Judit: Lelki immunológia (fenn van neten)

2014. ápr. 15. 19:40
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Valószínűleg ki is próbálunk majd néhányat, ha nem is az összeset, plusz még egyenlőre egy ismerős ajánlására a hálószobákban lévő tükröket letakartuk/lefordítottuk.
2014. ápr. 17. 22:28
 10/14 anonim ***** válasza:

8-ka:

Kevered a meditáció és a mantra fogalmát. A mantrázás lehet meditáció, de a meditáció nem számít mantrának. Remélem ennyi elég erről.

Minden mantrának célja van. Vannak védő, segítő, stb stb mantrák, de a kevésbé tájékozottak kedvéért nevezzük varázs igéknek, igaz így már gyerekesen hangzik. Van mantra kígyó marásra, meg az ég világon mindenre csak utána kell nézni. Amit javasoltam az Om namó Bhagavaté Vászudévája kifejezetten védő mantra és az Védikus írások kifejezetten ajánlják erre a korra. Ki kell próbálni és nyilatkozni, nem pedig kevés tudással és még kevesebb tapasztalattal lehurrogni, hogy annak is elmenjen a kedve tőle, akinek esetleg szüksége lenne rá.

Na erről pedig ennyit.

További minden jót kívánok.:)

2014. ápr. 18. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!