Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szeretnék egy kis tesztet...

Szeretnék egy kis tesztet végre hajtani. Mia véleményetek erről az emberről? Kisugárzás alapján.

Figyelt kérdés

Kérlek benneteket aki ír az intuíció alapján válaszoljon.

Ne gondolkozzatok, ami jön, csuklóból, megérzés őszinte

érzések alapján. Milyen energia ő?

[link]

2014. máj. 8. 14:38
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
Alapvetően nem volt szimpi ahogy ránéztem, nekem egy vidéki festőre hasonlít. A hosszú ősz, kicsit zsíros haja ápolatlanságot sugall. Nem szeretem az ilyen típusokat. :/
2014. máj. 8. 16:48
 22/34 anonim ***** válasza:
Idióta. De sajnos a válaszom nem tökéletes, mert ismerem a sztoriját. Amikor viszont először láttam, az volt a gondolatom, hogy egy újabb tipikus otthon ülő, az életét látszatvilágban tengető idióta. Hát, nem tévedtem sokat.
2014. máj. 8. 18:24
 23/34 anonim ***** válasza:
Jól tudja irányítani az embereket, vezető tipus, és szellemi foglalkozású. Egója az egeket súrolja.
2014. máj. 8. 18:41
 24/34 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a tagot, semmit nem tudok róla.

Ránézésre egy seggf@j. Bocs, de azt kérdezted mi a véleményem.

Nem néz ki valami értelmesnek. Max egy elcseszett bölcsészt nézek ki belőle.

2014. máj. 9. 09:45
 25/34 anonim válasza:
100%
Nekem sem szimptaikus. Mikor megnéztem a képet, nagyon összezavarodtam, rájöttem azért, mert a mosolya ellenére betegesnek, és őrültnek éreztem őt. Valami van a szemében, ami ezt súgta nekem.
2014. máj. 9. 13:42
 26/34 anonim ***** válasza:
Nem szimpi, de vezetői képességekkel megáldott, nagy formátumú egyéniség.
2014. máj. 9. 16:43
 27/34 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen nem szabadna fénykép alapján bárkiről, bármit is mondani, igaz, van egy első megérzés, de nagy tévedések is lehetnek.
2014. máj. 9. 16:59
 28/34 fehér ló apja válasza:

Átható tekintete van. Nekem azt sugallja, hogy alázatos és nagy önuralommal rendelkezik.

Olvastam sokat róla és érdekes elolvasni azt is, amit ő mond, mert minden dolognak két oldala van. Érdemes objektívan szemlélni a dolgokat.

Egyébként nagy baromság csak egy képről itélni, mert tuti mindegyikünknek van egy-két olyan képe, amelyről nem szeretnéd, hogy megitéljenek...

2014. máj. 13. 15:05
 29/34 anonim válasza:

Nagyon intelligensnek tűnik, átható tekintete van de bennem is rossz érzéseket kelt, pedofilnak, vagy valami bűnözőnek gondolnám.

Biztos, hogy nem szívesen találkoznék vele este valahol egyedül.

2014. máj. 14. 20:54
 30/34 anonim válasza:
Rögtön az jött le, hogy pedofil és gyilkos.. Kicsit ravasznak és ápolatlannak tűnik, akár olyannak, aki robbantgatna és sorozatgyilkos lenne. Menekülnék előle, kicsit sem szimpatikus.
2014. máj. 16. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!