Alapvetően nem volt szimpi ahogy ránéztem, nekem egy vidéki festőre hasonlít. A hosszú ősz, kicsit zsíros haja ápolatlanságot sugall. Nem szeretem az ilyen típusokat. :/
2014. máj. 8. 16:48
22/34 anonim válasza:
Idióta. De sajnos a válaszom nem tökéletes, mert ismerem a sztoriját. Amikor viszont először láttam, az volt a gondolatom, hogy egy újabb tipikus otthon ülő, az életét látszatvilágban tengető idióta. Hát, nem tévedtem sokat.
2014. máj. 8. 18:24
23/34 anonim válasza:
Jól tudja irányítani az embereket, vezető tipus, és szellemi foglalkozású. Egója az egeket súrolja.
2014. máj. 8. 18:41
24/34 anonim válasza:
Nem ismerem a tagot, semmit nem tudok róla.
Ránézésre egy seggf@j. Bocs, de azt kérdezted mi a véleményem.
Nem néz ki valami értelmesnek. Max egy elcseszett bölcsészt nézek ki belőle.
2014. máj. 9. 09:45
25/34 anonim válasza:
Nekem sem szimptaikus. Mikor megnéztem a képet, nagyon összezavarodtam, rájöttem azért, mert a mosolya ellenére betegesnek, és őrültnek éreztem őt. Valami van a szemében, ami ezt súgta nekem.
2014. máj. 9. 13:42
26/34 anonim válasza:
Nem szimpi, de vezetői képességekkel megáldott, nagy formátumú egyéniség.
2014. máj. 9. 16:43
27/34 anonim válasza:
Tulajdonképpen nem szabadna fénykép alapján bárkiről, bármit is mondani, igaz, van egy első megérzés, de nagy tévedések is lehetnek.
2014. máj. 9. 16:59
28/34 fehér ló apja válasza:
Átható tekintete van. Nekem azt sugallja, hogy alázatos és nagy önuralommal rendelkezik.
Olvastam sokat róla és érdekes elolvasni azt is, amit ő mond, mert minden dolognak két oldala van. Érdemes objektívan szemlélni a dolgokat.
Egyébként nagy baromság csak egy képről itélni, mert tuti mindegyikünknek van egy-két olyan képe, amelyről nem szeretnéd, hogy megitéljenek...
2014. máj. 13. 15:05
29/34 anonim válasza:
Nagyon intelligensnek tűnik, átható tekintete van de bennem is rossz érzéseket kelt, pedofilnak, vagy valami bűnözőnek gondolnám.
Biztos, hogy nem szívesen találkoznék vele este valahol egyedül.
2014. máj. 14. 20:54
30/34 anonim válasza:
Rögtön az jött le, hogy pedofil és gyilkos.. Kicsit ravasznak és ápolatlannak tűnik, akár olyannak, aki robbantgatna és sorozatgyilkos lenne. Menekülnék előle, kicsit sem szimpatikus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!