Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egyes emberek kisugárzása...

Egyes emberek kisugárzása jobban vonzza a többieket?

Figyelt kérdés
Arra gondolok például az én korosztályomban is, hogy vannak, akiket jobban kedvelnek, jobban odafigyelnek rájuk, akár példaképként kezelik őket.. Mi ennek az oka?

2013. febr. 3. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, de ez miért ezotéria kategória cuncikám?
2013. febr. 3. 14:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Nemtudom, mikor kerültem valaha valakivel is olyan kapcsolatban, hogy "cuncikámnak" nevezzen, de ez nyilván egyeseknél intelligencia kérdése is. :) Egyébként miért, te hova raknál egy ilyen kérdést, az UFO észlelésekhez vagy a paleo diétákhoz? Bocsánat, ha megsértettem az önbecsülésed! :) És előre elnézést kérek, ha a többiek szerint is rossz helyen van a kérdés!
2013. febr. 3. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem jó helyen kérdeztél.Annak az embernek is lehet hatalmas kisugárzása,akit nem kedvelsz-vszínű őt jobban útálod.
2013. febr. 3. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:

kisugárzás,magabiztosság

ezek olyan dolgok amik sokat számítanak akkor is ha tudatosan nem veszed észre

és a kisugárzás tényleg nem ezoterikus dolog

2013. febr. 3. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha engemet neveznének cuncikámnak, hát nem nyelné le amit kapna!

Egyébként szerintem azért vonzza egyik ember jobban a másikat, mert valami érdeke főződik hozzá. Érdek nélküli barátság szerintem nem létezik.

Aki emelt fővel viseli terhét, nem fél egyes egyszerű helyzetektől, pl az osztály elé kiállni beszélni, tudja ezt megteszi ezt nem, azaz nem befolyásolható, inkább képes irányítani másokat.

2013. febr. 3. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:

17.36- os vagyok.

Meg kell veletek osszak, egy privát üzenetet amit kaptam a Oxbov felhasználó nevű illetőtől, az előző válaszom miatt.

Kqurva anyád, de Hü@lye pics@a.

Van egy erkölcsi követése is, ami saját magunkra nézve is el tudunk-e fogadni.

Egyértelmű, hogy az ilyen embert aki követi, az meg is érdemli! Isten áldjon meg! :)

2013. febr. 3. 19:27
 7/7 Antimod ***** válasza:

A kisugárzás nem egyenlő a magabiztossággal.

Valószínű az ilyen személy harmóniában él önmagával, és ez kívülről is lászik - még ha nem is tudatosan. És nem feltétel, hogy az ilyen személy magabiztos legyen.

2013. febr. 4. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!