Megváltozhat egy ember kisugárzása? Ha mondjuk jobbra fordul az élete?
Igen, bizony megváltozik, mégpedig nem is kicsit. Ezt Te magad is észreveheted alkalomadtán. Amikor hirtelen nagyon jó dolgok történtek velem, valahogy mindenki másképpen állt hozzám, átragadt rájuk a hangulatom, jó érzés volt. Hülyén hangzik, de még a rendőr is elengedett csak úgy a gyorshajtásnál, mosolygott, jó utat kívánt, megúsztam egy baráti figyelmeztetéssel, én magam is csodálkoztam.
VAn egy mondás, hogy ha rámosolyogsz a világra, az is visszamosolyog rád. Ez bizony nagyon igaz, persze csak ha a jókedved, örömöd valóban igazán belülről jön, és őszinte.
Néha jó ezt érezni, bár már rég volt...
Igen teljes mértékben. nem csak a kisugárzása, de a külseje is, még a vonásai is.
Nagyon rossz kapcsolat után szakítottam, amihez nagy bátorság kellett, annyira nem volt már önbizalmam, és elhittem, hogy nélküle nem érek semmit. Ezt sulykolta folyton belém, hogy én értéktelen vagyok.
De megléptem, és örülök neki.
Elkezdtem kinyitni magam a jó dolgoknak, azoknak, amiket szeretek, próbáltam csak azt nézni, hogy mi a szép az életben, és mi az, ami örömet okoz, mi az, amiért lelkesedni tudok.
És megváltoztam ettől. A kisugárzásom is, és a külsőm is.
Mindenki, akivel találkozom szó szerint elcsodálkozik, hogy hogy megváltoztam. Nem beképzeltségből írom, de annyian mondják, hogy "De megszépültél, mi történt veled?"
Korábban, amíg vele voltam, a szomorúság és a bánat kiült az arcomra, látszik az akkor készült fényképeken, hogy milyen szomorú vagyok, vidám helyzetekben is, esküvőn, vagy buliban.
És a szomorúság az még több szomorúságot és rossz dolgot vonz.
Ez egy ördögi kör, amiből egyértelműen ki kell lépni.
Úgyhogy szerintem is ez a helyes út: változtasd meg magad belülről, és az életed is megváltozik.
Ezt a pozitív kisugárzásra , amit mindenki lát,érez tudattal és tudatlanul, egy szép magyar szóval nevezzük meg: karizma
Válaszom igen megváltozok, még szép hogy megváltozik !
Amit beleteszel az életbe munkával, ugyan azt kapod vissza.
Nehéz meló a változás. Először szembe kell nézni a félelmekkel, a szőnyeg alá besöpört dolgokat ki kell takarítani. Át kell élni a félelmeket kudarcokat. Innét következik az építés. Majd ha elér az ember egy szintet azt meg is kell tartani. Megtartani nehezebb mint elérni. Egy idő után pedig a munka is örömmé válik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!