Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki hisz számokban?

Ki hisz számokban?

Figyelt kérdés

Èvek òta (2-3) ugymond, kìsèr egy szám.

Nincs ezzel semmi baj, csak èrdekes, nèha màr furcsa.

Szinte mindenhol jelen van ez a szám, nèha èrtèk, mennyisèg , sorszám vagy bármi más formájában.

Nem vagyok őrült, vaagyis nem tartom annak magamat.

2014. ápr. 27. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Ez a sorsod a karmád !.
2014. ápr. 27. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
az ősi spirituális világban nagy jelentőségük volt és a mágusoknak ma is az.Nézz utána valami értelmes oldalon,csak nehogy valami keresztény ezos ostobaságon köss ki.
2014. ápr. 27. 22:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. ápr. 27. 23:33
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Szia!!! Végre egy szellemtestvér! Téged melyik? Engem a pi. Lépten-nyomon belebotlok. UGYMOND!!!! -csába, -csának, -csa, stb kiegészitéssel. UGYMOND!
2014. ápr. 28. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem követ semmiféle szám. Régen valami miatt kinézted magadnak azt a számot (vagy tudatosan, vagy nem), és azóta az itt-ott látott számok közül csak az tűnik fel. A többi "egyszerű", mindennapi élet során előforduló számot éppen olyan gyakran látod, de azok nem tűnnek fel, csak az az egy bizonyos. Ez a megerősítési torzítás jelensége.

Ha nem hiszel nekem, jelölj ki egy másik egyszerű számot, és meglátod, az is ugyanolyan gyakran fog feltűnni, mert figyelsz rá.

Ignoramus

2014. ápr. 28. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

Engem ugyanígy "valahogy" a 7-es követett.Egy idő után figyeltem fel a dologra,de én csak miután álmodtam is vele.

Azóta a jelszavaim után biggyesztem a 7-est és "tök véletlen" folytán,de elköltöztem 77.szám alá.

Amúgy azóta sokkal jobb az életem.Már hiszek a számok erejében.

2014. ápr. 28. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Bár nem erejében,hanem fogalmazzunk úgy jelentésében.
2014. ápr. 28. 19:36
 8/8 A kérdező kommentje:

A 4.vàlaszolònak külön köszönet.

Többè nem használom azt a szòt.

Talán tènyleg csak ezt a számot veszem èszre.

Csak az a különös hogy mindenben szerepel

2014. ápr. 28. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!