Ki hisz a szellemekben? Én nem tom eldönteni hogy most léteznek-e vagy nem . Ha van olyan TÖRTÉNETETEK AKKOR LÉGYSZIII ÍRJÁTOK LE!
Még nem találkoztam velük. Régebben materialista voltam, mára ez megingott...
Számomra bebizonyosodott, hogy léteznek.
És nem, nem ijesztő a történet. Olyan valakinek érzékelem időnként a szellemét, akiről tudom, hogy soha nem bántana. :)
Nem is kell most eldöntened.
Légy nyitott, figyelj, értékelj, és ismereteid birtokában mindig vizsgált felül az álláspontodat.
Ezek az elme szüleményei!
Jól írta a kérdező, történetet vár.
Azt pedig még az ovisok is kitudnak találni!
Én hiszek a szellemekben, bár még a saját szememmel nem láttam csak történtek furcsa dolgok velem is.
A recsegésekre, hőmérsékletre megvannak a hagyományos magyarázatok. Az emberi szemet is be lehet csapni.
Ettől függetlenül vannak nagyon érdekes beszámolók minden egyes korszakból. Szerintem a szellem jelenség más, nem pedig lelkek minden egyes esetben, hanem maga a személy idézi elő vagy pedig köze van az időhöz és a fizikához is - csak még nem ismerjük ezt a részét. Szerintem a jelenlegi tudományos módszerekkel nem lehet megvizsgálni, nincsenek erre alkalmas műszerek. Úgy, ahogy egyes lézereket nem látod szabad szemmel hanem külön műszert kell hozzá kialakítani, ugyanez igaz erre is ,hogy bármiféle mért eredményt elérjünk.
Bár vannak hangfelvételek, de ezek is kétesélyesek.
Valamint ha vizsgálódók mennek a helyszínre és nem találnak semmit, az nem jelent semmit. A jelenség véletlenszerű(?) és szabálytalan, nem fog igazodni a kutatókhoz.
George Adamski
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!