Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki hisz a szellemekben? Én...

Ki hisz a szellemekben? Én nem tom eldönteni hogy most léteznek-e vagy nem . Ha van olyan TÖRTÉNETETEK AKKOR LÉGYSZIII ÍRJÁTOK LE!

Figyelt kérdés
Ha ismertek más féle történetet ( ilyesztő ) akkor azt is írjátok le! Táborba akarom elmesélni!

2014. ápr. 24. 14:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hiszek, éppen most suhant el az előszobában egy fekete árny, a szemem sarkából láttam, még mindig remeg a lábam úgy megijedtem.
2014. ápr. 24. 15:05
 2/13 anonim válasza:

Még nem találkoztam velük. Régebben materialista voltam, mára ez megingott...

Számomra bebizonyosodott, hogy léteznek.

És nem, nem ijesztő a történet. Olyan valakinek érzékelem időnként a szellemét, akiről tudom, hogy soha nem bántana. :)

2014. ápr. 24. 15:32
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem is kell most eldöntened.

Légy nyitott, figyelj, értékelj, és ismereteid birtokában mindig vizsgált felül az álláspontodat.

2014. ápr. 24. 15:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Én még nem találkoztam szellemmel,de egyik ismerősöméknél állítólag volt egy időben,aztán nem..egyszer csak megszűntek a furcsa jelenségek.
2014. ápr. 24. 15:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyszer rám jött a szomjúság így ki mentem inni, majd miután ittam mentem vissza szobámba és akkor láttam hogy az egyik cipő eltűnt a helyéről.Megijedtem hogy a drága cipő hova lett majd láttam hogy az a rohadt kutya vitte el.. el vertem majd mentem tovább gépezni.
2014. ápr. 24. 16:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsenek. Bárki, bárhol, bármit is mesél, ha odamegy a helyszínre pár valóban felkészült vizsgálódó, megfelelő eszközökkel, akkor érdekes módon máris csak egy közönséges házat/lakást találnak, és bármeddig is táboroznak ott, nem mutatja magát semmiféle "szellem". A fura neszeknek/hőmérsékletingadozásoknak pedig mindig megvan a maga teljesen hétköznapi oka - éppúgy, ahogy az egyes fényképeken néha felbukkanó "szellemképeknek" is.
2014. ápr. 24. 17:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek bennük 80%-ban biztos vagyok, hogy nem léteznek szellemek eddig semmi említésre méltó nem történt velem, de kíváncsi volnék a beszámolókra kivel mi történt. :D
2014. ápr. 24. 17:17
 8/13 anonim ***** válasza:

Ezek az elme szüleményei!

Jól írta a kérdező, történetet vár.

Azt pedig még az ovisok is kitudnak találni!

2014. ápr. 24. 17:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Én hiszek a szellemekben, bár még a saját szememmel nem láttam csak történtek furcsa dolgok velem is.

A recsegésekre, hőmérsékletre megvannak a hagyományos magyarázatok. Az emberi szemet is be lehet csapni.

Ettől függetlenül vannak nagyon érdekes beszámolók minden egyes korszakból. Szerintem a szellem jelenség más, nem pedig lelkek minden egyes esetben, hanem maga a személy idézi elő vagy pedig köze van az időhöz és a fizikához is - csak még nem ismerjük ezt a részét. Szerintem a jelenlegi tudományos módszerekkel nem lehet megvizsgálni, nincsenek erre alkalmas műszerek. Úgy, ahogy egyes lézereket nem látod szabad szemmel hanem külön műszert kell hozzá kialakítani, ugyanez igaz erre is ,hogy bármiféle mért eredményt elérjünk.

Bár vannak hangfelvételek, de ezek is kétesélyesek.

Valamint ha vizsgálódók mennek a helyszínre és nem találnak semmit, az nem jelent semmit. A jelenség véletlenszerű(?) és szabálytalan, nem fog igazodni a kutatókhoz.

George Adamski

2014. ápr. 24. 17:25
 10/13 Horus magnus est válasza:
Hiszem ha látom, de még egyet sem láttam
2014. ápr. 25. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!