Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek a szellemekben?

Bingu kérdése:

Ti hisztek a szellemekben?

Figyelt kérdés
Előre szólok, hogy nem volt semmilyen tapasztalatom ilyen téren.Szóval puszta kiváncsiság az egész.Mostanában elég sokat foglalkozok az ezotériával.Utána olvastam dolgoknak, és a médiumok nagy része azt állitja, hogy vannak olyan lelkek ,akik nem tudják magukról, hogy meghaltak és itt vannak közöttünk.Én kicsit furának tartom ezt az egészet.Ti mit gondoltok erről?
2013. jún. 14. 10:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
10%

http://www.youtube.com/watch?v=o5P2kHG5U3c

Miért van az, hogy az emberek sokkal inkább fogékonyak a hülyeségre, mint az okosságra?

2013. jún. 14. 10:45
 2/14 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva én sem hiszek bennük, csak kiváncsi voltam más emberek véleményére.
2013. jún. 14. 10:58
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
Igen, hisz én is látom/érzékelem őket.
2013. jún. 14. 11:10
 4/14 A kérdező kommentje:
Ez komoly?Mégis hogy jelennek meg előtted?
2013. jún. 14. 11:13
 5/14 anonim ***** válasza:
36%
akinek élénk a fantáziája és esetleg szed valami szert azok látnak dolgokat,de valójában szellemek mitikus lények sátán isten vámpírok nem léteznek esetleg idegenek (UFO) de azok sem járnak ide a földre
2013. jún. 14. 11:25
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Nekem volt tapasztalatom, szóval nem hiszek, hanem tudom, hogy vannak. De igyekszem szkeptikus maradni, természetesen nem vagyok vakon szellemhívő, vagy bármi. Amik történtek, azok nekem bizonyítékok. :)
2013. jún. 14. 11:32
 7/14 anonim ***** válasza:
6%
Képzelem, hogy milyen tapasztalat lehetett... Egyértelmű, hogy nem léteznek. Idegeneket is csak úgy látnak emberek, hogy 50 éves fényképező gépekkel "kapják le" őket meg ilyen szeméttelepről szerzett kamerákkal vannak "levideózna" vagy inkább csak megszerkesztve... Ha ilyen dolgok léteznének már rég tudna róla mindenki és normális képek és videók lennének róla meg stb.
2013. jún. 14. 12:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, ha én tisztelem a te véleményedet, légyszíves te is tedd ezt jó?:) Ha nem ismersz és nem tudsz semmiről semmit, akkor szerintem ne beszélj ilyen dolgokról.... -.-
2013. jún. 14. 12:49
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Pedig jobb ha beletorodsz,hogy vannak.
2013. jún. 14. 13:25
 10/14 A kérdező kommentje:
Honnan veszitek, hogy vannak?De komolyan, van valaki, aki tapasztalt bármilyen tényezőt ami arra utalna, hogy léteznének?
2013. jún. 14. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!