Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van aki hisz ebbeb a reptilliá...

Van aki hisz ebbeb a reptillián hülyeségben?

Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 18:57
 1/7 anonim válasza:
Biztosan hisznek sokan ebben a dologban de én nem tartozom közéjük szerintem hülyeség.
2014. márc. 11. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:

404, diator és a társai gondoskodtak róla, 2012 előtt tutira voltak akik komolyan vették a reptílián,krixkraxi,poloskoid inváziót. Aztán furamód mikor nem történt semmi 2012 decemberében, ezek úgy eltűntek mint fing a szélben :D

Az a különös, hogy itt csomóan állították a mesemondók közül hogy elrabolták őket a reptíliánok, krixkraxiak, lumbulábiak és megbecstelenítették ,meg villogó kavicsot adtak nekik meg ilyesmi, semmit nem mutogatnak csak paranormál.hu cikkeket.

2014. márc. 11. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
60 IQ fölött nincs.
2014. márc. 11. 23:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Csak azért tettem fel a kérdést, mert már többször láttam egy srácot aki többször is megkérdezte it és komolyan gondolta, hogy hol tudna egy ilyet adoptálni.

Szerintem teszta beteg

2014. márc. 12. 07:09
 5/7 anonim válasza:
Én még a kérdést sem értem. Mi az a reptilián? Jobban járok, ha nem tudom?
2014. márc. 15. 04:22
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: sokkal jobban jársz, ha nem tudod, mert lesíújtóan szánalmas dolog.
2014. márc. 15. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Itt mindent megtudsz:

[link]

2014. márc. 17. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!