Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent ez? (Katt)

Mit jelent ez? (Katt)

Figyelt kérdés

PL.: Ha akarok akkor meghallok olyan hangokat amiket más nem . Ha akarok irtó gyorsan futok de csak ha akarok máskülönben lassab , óvatosabb vagyok . Engem szoktak megkérni , hogy pl. Szagoljam meg pl. A virágcserepet mert lehet hogy belevizelt a kutya :S

A reflexeim olyan gyorsak hogy mikor csak épp pl. Esik le a tárgy én már akkor észreveszem.

Van még stb. Is de azt hosszú lenne leírni .

Ui.: Értelmes válaszokat várok , mert én ezt nem viccből irtam ki , nekem ez tényleg fontos lenne . Ha viccből irtam volna ki akkor az egyéb kérdésekben lenne . + a cinikus levelek sem érdekelnek .

Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszolóknak és még a türelmüket is köszönőm , hogy végigolvasta .

2014. ápr. 20. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. ápr. 20. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak simán jók a reflexeid és mivel fiatal vagy jó a hallásod. Ennyire azért nem kéne nagyképűnek lenni szinte a semmire.
2014. ápr. 20. 23:12
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Egyébként én is csak akkor futok gyorsan ha akarok, bármilyen meglepő.
2014. ápr. 20. 23:12
 4/7 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 21. 00:16
 5/7 anonim válasza:
Superman........?
2014. ápr. 21. 06:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Nincs mire kattintani.

Ez kiváló. Őrizd a fiatalságod és a vele járó érzékeid minél tovább. Mondjuk z a gyorsan futás tényleg szupermenes feeling.:) Tudod élvezni a jó zenét, a jó bort. Annak a veszélye fennáll, hogy többi nem ért és - mint már látjuk is - nagyképűnek, sznobnak nevez majd. Már sokat gondolkodtam rajta, hogy valaki miért felületeseb, más meg miért fogékonyabb és van igénye a nüanszokra, a részletgazdagságra, az élmények önmagukért való megélésére. Személyiségtípus függvénye is erősen, meg annak is, hogy kit mennyire kapott el az egyengépszíj (fogyasztói társadalmi agymosottság, érzékelés, gondolkodsá), ott van még a kiskor is, az is meghatározó. Ezek egyvelege adja aztán azt a mixet, amitől más vagy egyen lesz az ember.

Az egyik szemében igénytelen a másik, a másik szemében pedig az egyik túligényes (népnyelv ezt hívja tévesen sznobizmusnak, összemosva, összekeverve az igazival). Szóval: létezik ilyen. Hogy áldás vagy átok, az a környezeteden és rajtad is áll.

2014. ápr. 21. 08:02
 7/7 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 22. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!