Mi lehet a mögöttes jelentése vagy üzenete annak, ha álmomban lezuhanok? (Katt bővebben)
Visszatérő álmaim:
1. Épp sétálok lefele egy betonlépcsőn, körülöttem szintén fehérség, vagyis nagy semmi...Lépegetek lefele a lépcsőn...és...amikor épp egy lépésemet tenném lefelé hirtelen azon kapom magam, hogy zuhanok, pedig határozottan léptem, és az volt a tudatomban, hogy van ott egy lépcsőfok és léphetek bátran. Magyarázat? Tipp?
2. Szintén visszatérő álmom, hogy egy autóban ülök, taposom a gázt padlóig, élvezem a száguldást...azonban...amikor egy vasútátjáróhoz érek, közeledek a sorompóhoz...szeretnék előtte lefékezni, azonban nincs fék amire ráléphetnék és pánik tör rám és félelem, hogy hogyan is fogok megállni. Itt rendszerint véget ér az álom. Magyarázat? Tipp?
Kapjátok be :D
Most miért nem vesztek komolyan?
Komoly kommenteket kérek...
Az alomban a feher szin jeletese ijetseg, a zuhanas pedig hosszu elet vagy valami nem tudom pontosan.
(bocsi az ekezetek miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!