Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a hatodik...

Szerintetek ez a hatodik érzék? 14/L

Figyelt kérdés
Pár napja voltunk Strasbourgban iskolából páran, és nem boncolnám, de rögtön mielőtt megérkeztünk vhogy olyan gondolatom támadt, h lesz vmi vicces kalandunk. Ahogy megérkeztünk a bnőmmel kicsuktuk magunkat. Másnap időben felkeltünk, de vhogy éreztem h el fogunk késni a reggeliről. Meg is történt. Azt is megéreztem, hogy csak engem fognak megbüntetni. És úgy is lett. Pedig 4-en késtünk el, de mondom ez egy érzés volt. Azt is tudtam, h a várban nem fog jól menni az idegenvezetés (ez volt a bünti) pedig még a buszban jól ment minden. Azt is megéreztem, hogy másnap is késünk, de nem lesz semmi, csak szidás. Úgy is volt. Szóval nem tudom mi ez, de szerintem amolyan hatodik érzék. Véleményeteket kérem :)

2014. ápr. 17. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:
ez mind olyan trehányság amit tudsz magadról, semmi köze semmilyen érzékhez
2014. ápr. 17. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Ez megerősítési torzítás. Utólag pont azok a gondolatok nyernek megerősítést, amik megtörténnek, a többit elfelejted. Így működik az ember.
2014. ápr. 17. 16:11
 3/10 A kérdező kommentje:
1. válaszoló. Én nem vagyok trehány kezdjük azzal. A barátnőm sem az, csak véletlenül csukott ki minket. én: De ne csukd be az ajtót! ő: oké. Majd jött utánam, megkérdeztem: Ugye nem csuktad be az ajtót? ő: De! én: És a kártya? És nem szánt szándékból késtünk, szóval a teóriádnak nincs értelme. Mert időben felkeltünk, elkészültünk és lementünk a másik 2 barátnőinkhez. Már majdnem lementünk, amikor még wc-re siettünk, és mivel nálam volt a kártya, nélküle nem indulhattam el. A reakciót illetően pedig nem gondoltam volna, h mi lesz, mert igazából mind a 4-en elkéstünk. SZÓVAL ÍGY, h tudjátok nem én vagyok a trehány, sőt senki, így megváltozhat az elméletetek is
2014. ápr. 17. 18:39
 4/10 anonim ***** válasza:
38%
az nem hatodik érzék, hogy tudod magadról, hogy olyan béna vagy, hogy nem tudsz időben odaérni a reggelire És szerintem csak azért téged büntettek meg, mert a 4 ember közül te voltál a leghülyébb
2014. ápr. 17. 22:30
 5/10 A kérdező kommentje:
-_- teljesen idióta vagy? Légyszives, ha nem ismersz, ne nyilváníts ilyen véleményt. Ha valami, utólag tudtam meg, h miért. Mert én voltam a szobafőnök. És a késés meg a barátnőm miatt volt, csak megvártam, hogy ne egyedül menjen le.
2014. ápr. 18. 09:17
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

>SZÓVAL ÍGY, h tudjátok nem én vagyok a trehány, sőt senki, így megváltozhat az elméletetek is

Hagyjuk a teóriákat és elméleteket, ez a beszélgetés messze nem üt meg ilyen szintet.

Az én állításomon semmit sem változtat az elmesélt történeted. Utólagos megerősítést nyert benned pár dolog, amiknek te hibásan jelentőséget tulajdonítasz. Nincs semmiféle hatodik érzék, ez csak az ember gondolkodásának egyik sajátossága, "hibája".

2014. ápr. 18. 13:11
 7/10 anonim válasza:

Én is éreztem, hogy nem kéne azt a Waterloo-t meglátogatni, vaze. És nézd meg, nem bejött?

Napóleon

Idegen helyre mentél, itt nyilván több váratlan dolog ér, és agyban beálltál egyfajta pesszimizmusra, ami meg is történt. De mind mellett ott volt az is, hogy de úgyse lesz baj, amire utólag nem is emlékszel. Nincs ebbe semmi különös.

2014. ápr. 18. 13:49
 8/10 A kérdező kommentje:
oké utolsó. Köszi az értelmes választ. Miért nem lehetett volna ilyen kommenteket, ahelyett, h engem hülyéztetek, trehányoztatok le?!
2014. ápr. 18. 14:42
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
mert hülyeséget írtál
2014. ápr. 18. 18:45
 10/10 anonim ***** válasza:
#8: ha nem tűnt volna fel, már két értelmes válasz kaptál tőlem (2 és 6).
2014. ápr. 18. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!