Hatodik érzék fejlesztése? Hogyan?
Hát persze. Kicsit unalmas már, hogy mindenki fejlettebb, mint az átlag ember. No meg gyanús is már szinte.
De nem ártana tisztázni, mire gondolsz hatodik érzék alatt. Mert pl. az állatvilágban is elég sokféle érzékszerv előfordul, amivel az ember nem rendelkezik. Te melyiket birtoklod, amit még fejleszteni is lehet?
Az érzékelés számtalan módon lehetséges. Szerintem ezek nem fejleszthetők, ezekkel születni kell!
Én 15 évig vezettem, többnyire egyedül, utas nélkül. Majd egy cégnél nem hivatalos gépkocsi vezető lettem, és utasaim némelyike bekakált, mikor beláthatatlan kanyarokban, kanyar előtt megelőztem járműveket. Azóta figyelem magam, és megfigyeltem, hogy vannak esetek, mikor simán tudom, hogy szembejövő forgalommal számíthatok e vagy sem. Nem látom, de érzékelem a szembejövő forgalmat.
7-es!
Ezt csak bemeséled magadnak. Talán legközelebb nem lesz annyi szerencséd és olyanok látják kárát, akik nem tudják, hogy olyan jön velük szembe, aki bemesél magának valami nemlétezőt.
Tisztelettel megjegyezném, hogy harminc éve vezetek, és 15-20ezer kilométert évente, kb évente egy-másfél hónapot nagyvárosokban. De soha nem volt koccanásos balesetem sem, és miattam sem volt még közvetett úton sem!
Ezt csak annak bizonyításául mondtam el, hogy a különleges képességeket nem lehet kifejleszteni olyan emberekben, akik nem vele születtek. Csak a kérdésre válaszoltam, a bugyuta kommentárokkal nem számolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!