A tobozmirigy tisztítása és kalciummentesítése hogyan zajlik?
", az annyi relevanciával bír, mint a nem létező anyagi világ. "
Mint a nem létező anyagon túli világ. Elírtam, bocsi.
Csatlakozom én is a spiri nézetekhez! Tessék
"Nyomjátok csak a mocskos gyógyszerlobbi szekerét agymosott birkák!"
Te pedig érvelj a lejárt ostobaságokkal... A gyógyszerek régebb óta léteznek, mint a magyar nép. És nem értem, hogy mi a bajod a gyógyszerekkel. Ha nem értesz a biológiához, ne okoskodj.
"Látom akadnak itt olyanok akik már más tudati szinten képesek gondolkozni nem úgy mint néhány hozzászóló!"
Ja, mert a címkézés már tényleg érv. De egyetértek veled. Túl könnyen lehet manapság tudatmódosító szerekhez jutni...
"A gyógyszerek régebb óta léteznek, mint a magyar nép."
Tudnál esetleg egy olyan konkrét gyógyszert megnevezni, amire igaz ez az állítás? Köszönöm.
Igen.
Tessék itt egy link az ókori Egyiptom gyógyszerekrők, rengeteg féle növényi és ásványi eredetű hatóanyagot használtak gyógyszerként, a magyar nép megjelenése előtt:
"Tudnál esetleg egy olyan konkrét gyógyszert megnevezni, amire igaz ez az állítás? Köszönöm."
Az előző hozzászóló megelőzött.
Egyébként nem értem, hogy miért okoskodsz. Orvos biztos nem vagy, gyógyszerész pláne, de kétlem, hogy bármi közöd is lenne az orvostudományhoz és a gyógyászathoz. Sőt, szerintem még az iskolához sem, hiszen akkor ismernéd például Hippokratész nevét. Vagy esetleg rájönnél, hogy a kínaiak már időszámításunk előtt mindenféle gyógyszereket kotyvasztottak. Vagy az egyiptomiak réges-rég gyógyszerekkel gyógyították a lázas betegeket. Vagy a malária enyhítésére indián törzsek évszázadok óta a kínafa kérgét őrölték porrá, és fogyasztották el. És még sorolhatnám.
Hagyd...
Szerinte a történelem kerekét is bizonyára a mocskos gyógyszerlobby tolja. :D
Persze :D
Sőt, mindenki már a születésétől kezdve a gyógyszerlobbi kerekét tolja, kivéve a kedves vitapartnerünk, aki még az édesanyja hasában ráébredt, hogy a gyógyszerek rosszak.
"indián törzsek évszázadok óta a kínafa kérgét őrölték porrá, és fogyasztották el"
Szerintem aki a mai gyógyszerek többsége ellen ágál, annak nem a természetes anyagokkal van a baja, amiket, ha kimész az erdőbe, tiszta környezetből, ingyen megszerezhetsz, és komolyabb mellékhatásoktól sem kell tartanod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!