A tobozmirigy tisztítása és kalciummentesítése hogyan zajlik?
ilyen nincs, hogy te egy agyi részt(tobozmirigy), kalcium mentesíteni akarsz.
az egész testből kellene kivonni a kalciumot, de mivel ez az egyik legfontosabb ásványi anyag a szervezet működésében , ha nem pótolja az ember, azonnali élettani hatásai is megmutatkoznak.
így ebben a formában, a kérdésed is hülyeség, és inkább az egészség rovatba kellett volna kiírni, nem ide.
hát nem tudom te mit tanultál, de az egyetemen, főleg az orvosi és természettudományos szakokon nem buta emberkék vannak.
többsége kutató is egyben, azért jobban tanítanak, mint azt pl tőled feltételezném, ahogy itt osztod az észt.
56 %os válaszából láthatjuk mit művel a sok konteós oldal olvasgatása, és az ilyen tartalmú videók nézegetése a youtube-n.
én amúgy az ELTE-n végeztem, elsőnek természettudományos szakon voltam, majd egy ehhez rokon szakkal végeztem(pszichológus)
És te? Ugyan mit tanultál, hogy ilyen kisokos vagy?
"Na es hogy tudjatok a volt kollegak kozul is sokan fogalkoznak mar a nemcsupan fizikai dolgokkal s mit tapasztalnak? Valoban jobb eredmenyeket ernek el mint ha csak a nyugati penz orientalt orvoslast,tudomanyt hasznalnak."
- Ja, és sokkal több pénzt lehet lenyúlni az alternatív marhaságokkal az olyan hiszékenyektől, mint Te. Sok ilyennel találkoztam: a nagy semmire fogadnak el 10-20 ezreket.
Az a röhej, hogy materializmussal vádolod a másikat, miközben a kérdés is kifejezetten materialista jellegű.
Az mind jó de ha abban a nézetben maradsz akkor hamarosan azt veszed észre,hogy lemaradtál a kor szellemiségétől.
Doktorátus gyógyszerészetből.Ha erre voltál kiváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!