Szerintem kevés magyar születik Csernobilban, szóval nem hiszem, hogy van valaki akinek nyitva van a 3. szeme!!!
2013. nov. 23. 21:41
2/15 anonim válasza:
Szia! Írtam privit neked,el tudsz érni a témával kapcsolatban.
2013. nov. 23. 22:01
3/15 anonim válasza:
Bocs, de télleg röhögnöm kell, akkor is ha lepontozol, kedves kérdező: hogy mennyire be lehet mindenféle humbuggal palizni az embereket :D
Kezdek kételkedni abban, hogy ezen a bolygón tényleg kifejlődött már a Homo Sapiens. Egyre erősebb bennem a gyanú, hogy ezt csak szeretnénk, de valójában még mindig a Homo Erectus szintjén tartunk.
2013. nov. 23. 22:07
4/15 vmi03 válasza:
Csernobilban van akinek a negyedik szeme is nyitva van ::)
2013. nov. 23. 22:30
5/15 anonim válasza:
Engem is érdekel , hogy mi a különbség a 2 és a 3 között. Valaki írja le pls.
2013. nov. 23. 22:56
6/15 anonim válasza:
Ki az aki nem hisz ebbe, most komolyan? Az eszem megáll.
10 jäger és 5 hubi után már nyitva van. De hiába, úgy se találok hamarabb haza, ha 3 szemem van. De hallod én az aurát is látom ám, de ahhoz már kemény cucc kell.
2013. nov. 23. 22:57
7/15 anonim válasza:
Aurafényesítés 25% akció! Csak most,csak itt!!! Soha vissza nem térő lehetőség!!!
Láncfűrészes szemműtét 50%.
Fizetőezköz: Kozmikus energia átvitel.
Összsen 10 egység. Tartalmaznia kell humort, iróniát, elvet, szeretetet, jó indulatot, harmóniát, igazságot. A többi legyen meglepetés :)
2013. nov. 23. 23:16
8/15 anonim válasza:
Ha tudsz pókul, akkor neked az Kánaán lesz.
2013. nov. 24. 01:37
9/15 anonim válasza:
Szerintem állj le a cuccal mert ennek így nem lesz jó vége. Viccet félretéve, nem tanultad meg az iskolában, hogy az ,hogy ki mennyire hisz ezekben a babonákban megmutatja, hogy ki mennyire tanult? Vagy meglett a 8 általános tesvírem ha érted mire gondolok ...
2013. nov. 24. 12:18
10/15 anonim válasza:
Erekciókor úgy kinyílik, egyenesen aggódó a tekintete.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!