4éves gyermek, hogyan tud beszélni soha nem látott, sőtt 33-éve elhunyt emberrel?
Szia .Én úgy hallottam,hogy a gyermekekben ez a képesség 6 vagy 7 éves korukig fokozottan megvan .
Én hiszek ezekben a dolgokban ,bár a hátam is borsózik ,ugyanakkor valahol megnyugtató :-) !
Lehetséges-e, hogy az álom a valóság, az ébren megélt valóság pedig illúzió?
(#3)
"anya ismersz olyan nevű bácsit,hogy Pap József?"
Biztos, hogy így kérdezett? Egy négyéves nem szokott így kérdezni.Hogy volt pontosan a kérdés?
Kisgyermekek képesek észlelni a szellemeket, és a túlvilágot.
3-4 éves koromban, 1995-6' körül történt. Fényes nappal volt. Anyukámmal sétáltam egy hozzánk közeli játszótér mellett. Egyszer csak megláttam a játszótérrel szembeni járdán, az út másik oldalán, sepregetni egy 30-40 év körüli férfit. Kék farmernadrágot, kék-fehéren, vízszintesen csíkozott pólót viselt, hullámos, sötét haja, és bajsza is volt. Sepregetés közben sírt, és ordibált. Mondtam/mutattam anyának, hogy "ott egy síró-rívó bácsi", de ő nem látott senkit sem. Nem sokkal később elmondtam részletesebben a szüleimnek a történteket, és apám azonnal rájött, hogy az egyik volt ismerősére teljesen illett a leírásom. A meglepő az, hogy egy-két héttel azelőtt halt meg, mielőtt láttam "őt", (soha nem láttam előtte) és ugye anyukám nem látott ott senkit sem, ahol mutattam. Abban a házban lakott, amivel szemben észleltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!