Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt esetleg valaki, aki...

Van itt esetleg valaki, aki már találkozott életében valódi Guruval?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 22:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyszer láttam a Wembleyben előadáson David Ickeot
2014. ápr. 11. 14:05
 12/18 A kérdező kommentje:
engem nem érdekel, hogy melyik guru milyen "csodára" képes. egy valódi guru nem is foglalkozik ilyen dolgokkal. szóval ezek szerint ti se találkoztatok guruval, csak valakivel, aki annak mondja magát. idáig csak arról esett szó, hogy ilyen meg olyan hihetetlen dolgokat tettek ezek a személyek. furcsa, hogy azt senki sem írta, hogy jé, a guru jelenlétében ráébredtem arra, hogy ki is vagyok valójában... vagy hogy a guru jelenlétében teljesen csend volt az elmémben. na de mind1, aki a képességek alapján határozza meg hogy mi a guru... ajaj...
2014. ápr. 11. 15:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Az csak a te nézőpontod hogy mit vársz egy gurutól. Másoknak más nézőpontjai vannak. A guruk meg lesz.rják hogy mit gondolnak róluk, mert a legtöbben egynek érzik magukat minden létezővel.
2014. ápr. 11. 21:50
 14/18 A kérdező kommentje:
ott a pont
2014. ápr. 11. 22:02
 15/18 Arlett83 válasza:
Én nem guruval találkoztam, hanem lelki segítővel, véletlen volt, nem kerestem, először csak egy képet láttam róla neten, azon is háttal állt, körülötte a fűben ültek emberek, kíváncsi voltam és rákérdeztem mivel foglalkozik. Azt hiszem pont abban az életfázisban voltam amikor szükségem volt erre a találkozásra. Sokat segített nekem.
2014. ápr. 14. 18:00
 16/18 A kérdező kommentje:
utolso, kirol van szo?
2014. ápr. 14. 19:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia.

Én személyesen ismerek is egyet, sőt olyan szerencsében van részem hogy beavatást is kaptam tőle az Hindu -Vaisnava tanokba. Ő úgy él ahogy tanítja, saját példájával tanít, mindig az élen jár. Mindig kiegyensúlyozott és a környezete érdekeit nézi. Hát sok mindent tudnék még írni róla. Magyar és magyar érzületű, és az életét Isten kutatásának szentelte és ehhez is segít másokat hozzá.

A Gurut a tanítvány az értelmével választja ki, ami a tanítvány vágya olyan szintű Gurut választ ki a tanítvány tudatosan vagy tudat alatt. Ha nem is szószórós értelemben de mindenki Guru akitől tanulunk.

2014. ápr. 15. 17:33
 18/18 anonim ***** válasza:
YouTube-n rengeteg Osho videó van fent. Igaz h már meghalt, de az öröksége ránk maradt. Sokat lehet tőle tanulni.
2014. ápr. 15. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!