Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt esetleg valaki, aki...

Van itt esetleg valaki, aki már találkozott életében valódi Guruval?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 22:41
1 2
 1/18 anonim válasza:
76%
Hogyne,minden reggel a tükörben.
2014. ápr. 10. 23:01
 2/18 A kérdező kommentje:
lényegében igazad van, de te is tudod, hogy nem így értettem.
2014. ápr. 10. 23:05
 3/18 anonim ***** válasza:
Én asszem. Felszolgálóként dolgoztam és ilyen ezo/bio egy hetes nyaralásbigyó volt, és ott volt egy a fene tudja honnét érkezett mester. Aki ennyi erővel Guru is lehetett. Szóval aki osztotta azt észt. Jó fejnek tűnt. :]
2014. ápr. 11. 00:34
 4/18 anonim ***** válasza:
Igen. Fél óra alatt jobban kivizsgált a tapinásaival, a szemével, mint a legmodernebb orvosi ellátásban.
2014. ápr. 11. 05:09
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
Épp most láttam egyet, kinn az úton gurult.
2014. ápr. 11. 09:11
 6/18 anonim ***** válasza:

Magyarországon csak olyan van aki pár centire van tőle de a nagy világban több is van

Miért érdekel?

2014. ápr. 11. 10:15
 7/18 A kérdező kommentje:
azért érdekel, mert lehet egyszer szeretnék találkozni guruval. általában úgy érzem, hogy nekem az életnek úgy kell alakulnia, hogy guru nélkül járjam az "utamat", de talán szükségem lenne megtapasztalni egy guru jelenlétét. nem feltétlenül azért, mert csodát várok, és azt remélem, hogy onnantól kezdve megváltozik az életem. azért szeretnék találkozni guruval, hogy megtapasztaljam a jelenlétét.
2014. ápr. 11. 11:23
 8/18 anonim ***** válasza:
Indiában találkoztam egy Guruval. Cinikusan és hitetlenül mentem, de a vele töltött idő meggyőzött a csodás képességeiről.
2014. ápr. 11. 11:23
 9/18 anonim ***** válasza:
57%

Persze. Rendszeresen találkozom vele, és sokat segít. Mindig kisegít, például ha fáj a hasam. Egyébként nagyon híres, még kép is van róla a neten:

[link]

2014. ápr. 11. 12:00
 10/18 anonim ***** válasza:

ismertem egy ilyen bácsit.energiával tudott csodákat művelni, amire azt mondta hogy Isten szent nevére árad ki a testéből.

eljött hozzánk is, és mutatott pár dolgot.

nem tudtuk felfogni, hogy ez miként lehetséges, és miért nem beszél erről a média.

nem hírdette magát az öreg, sehol nem volt a neten sem.

de a telefonszáma kézről kézre járt, azt mondta, akinek szüksége van rá, az rátalál, mert a sors úgy hozz.

konkrét dolgait nem fogom leírni, de röviden annyit róla, hogy a tudósok is vizsgálták, és nem tudták megérteni, hogy mindez amit csinál, milyen folyamaton alapul.

azt mondták, erre még kevés a mostani technika.

a bácsi 10 évvel ezelőtt a sírba vitte a titkát.

azt mondta ott jó helyen lesz.

2014. ápr. 11. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!