Valaki el tudná magyarázni nekem hogy miért hisznek még az emberek a telekinézisben? XD
amikor voltam olyan 8-9 éves és hallotam róla teljesen elvoltam kápráztatva tőle hogy hű an*ád a tárgyak képzelettel való mozgatása az de fain meg szupererő meg miegymás.Aztán beültem 1-2 fizikaórára aztán utánanéztem még egy kicsit a telekinézisnek és arra lettem figyelmes hogy mindenki.....DE MINDENKI az úgy nevezett Psi wheel-nél akad el DE VÉGLEGESEN.És ez nekem egy kicsit fura hogy álltalában kicsi tollpihéket meg ping-pong labdákat tudnak mozgatni remegő kézben ventinlátor melletXD
De visszatérve az psi wheel igazából így néz ki:
A papírdarab a búra alatt meg forog mint az állat ha koncentrálsz elméletileg. De szeintemAhogy a tenyered tartod a psi wheel körül, mivel a tenyered melegebb, mint a szoba hőmérséklete, a bent levő levegő felmelegszik, felszáll, alatta beáramlik a hidegebb levegő, ami pörgetni kezdi a psi wheelt de szerintem ahogy a tenyered tartod a psi wheel körül, mivel a tenyered melegebb mint a szoba hőmérséklete a bent levő levegő felmelegszik felszáll, alatta beáramlik a hidegebb levegő ami pörgetni kezdi a psi wheelt.Vagy valami ilyesmi.Szerintetek?Az ilyen "ostoba emberek nem tudotok ti semmit én már lvl 65-ös holy paladin vagyok és simán mennek az ilyenek" szintű kommenteket mellőzzétek ha kérhetem :3
Igen Bro a látást a látáséleséggel mérik
A szagláshoz közel álló mértékegység az az Olf (elméletileg)
De hogy én olyat hogy anyád én vagy 95 xy-al kaptam fel a tolpihét és vágtam a falhoz még nem igen hallotam :D
#3: Azt írtad, egy létező, mérhető jelenség a telekinézis. Gondolom ezért kérdezett vissza a kérdés kiírója, hogy ha mérhető, akkor mi a mértékegysége?
A látásnak sincs mértékegysége, és a szaglásnak sincs, ebben igazad van. De pont ezzel lőttél öngólt. Tehát vagy az nem igaz, amit #1-ben írtál, miszerint a telekinézis mérhető, vagy az nem igaz amit a #3-ban írtál, hogy nincs mértékegysége.
Vagy pedig olyan értelemben használtad a telekinézisre a "mérhető" jelzőt, hogy bizonyos folyamatokon keresztül mérhető (pl. mekkora tömegű tárgy mozdítható meg / emelhető fel), de akkor igenis a látásnak is van mértékegysége, pl. milyen intenzitású fényt képes a fény érzékelésére szakosodott szerv (szem) érzékelni. Akárcsak a telekinézisnek.
Apropó, ha már a látásra szakosodott szervnél tartunk, amely ugye a szem, akkor vajon mely szerv szakosodott a telekinézisre? Mert ilyet eddig senkinél sem találtak (igaz, még senkiről sem bizonyosodott be minden kétséget kizáróan az sem, hogy valóban képes a telekinézisre...)
De amúgy is teljesen mellesleg miért vagy te annyira biztos abban hogy létezik olyan hogy valaki koncentrálással eltud tolni valamit a helyéről anélkül hogy hozzáérne?
Mint ahogy azt sem értem hogy az emberek miért keresnek munkát és élettársat CSILLAGJEGYEK ALAPJÁN
Mert te csináltad sikeresen és túl jutottál a psi wheel-en és 80 km/h-ás szélnél eltudtál mozditani egy pinpong labdát a képzeleteddel?Vagy mert valaki azt mondta hogy ez így van?Vagy mert jól hangzik a tárgyak mozgatása a képzelettel és nem akarod elfogadni hogy nem létezik?
Mielött még rákérdezel hogy én miért hiszek az ellenkezőjében gondolkozz el milyen mocsok sok működő és egymásra alapuló szabája van a fizikának kémiának meg miegymásnak.Én ezekben hiszek mert ezeket évtizedek óta fejtegetik és kötelezően tanitják az általános iskolától kezdve.Te miért gondolod azt hogy valaki csak a képzeletével képes megtőrni a gravitációs vonzást és a teljes visszájára forditani azt hogy az a tárgy amin gyakorol vagy használ még lebegjen is?
Az elme az anyag felett áll. Azért nem vagyunk képesek ezt korlátlanul használni, mert az emberi lényed lekorlátozza a szellemed. Kérdező ez a retardált viselkedés amit folytatsz, nem vezet sehova.
Én képes vagyok utazni a térben(időben nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!