Sikerült a telekinézis pedig csak 12 éves vagyok. Hogy lehetett? (bőven lent)
Ebööl a telekrízis-hez hasonló szobol semmit nem értek,de gartulálok ügyes vagy,Boncs pezsgőt ezt megkell ünnepelni! Ha az én lányom lennélBüszke lennék rád.,az én lányaim csak buliznak,pasiznak..:)
:)
Telekinézis? Ugyan már, nekem csípőből megy.
Beültünk a haverokkal Szolnokon, másnap pedig Makón ébredtem, a ruháim meg gondolom valami harmadik helyen.
Takard le egy nagyobb üvegpohárral, vagy hőálló üvegtállal, és így ismételd meg a kísérletet. Nincs ebben semmi csoda, azok pfújolnak csak, akik soha még nem tesztelték saját magukon ezt a jelenséget, és közelről sem láttak ilyen valós képességekkel rendelkező embert.
Azt gyorsan tisztáznod kell magadban, hogy ez nem egy cirkuszi mutatvány, ezzel nem dicsekszünk, nem akarunk e képességgel pénzt keresni, mert nem erre való. Azt a műfajt meg kell hagyni a bűvészeknek, mi szép csöndben meditálunk és gyakorlunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!