Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Igaz-e az, hogy: Minél több...

Igaz-e az, hogy: Minél több gép vesz körül téged, annál gépiesebbé válsz te magad is?

Figyelt kérdés

2014. febr. 28. 20:22
 1/5 piriiiiii ***** válasza:
51%
Nem hinném. Szerintem egyáltalán nem igaz.
2014. febr. 28. 20:24
 2/5 Shai-Hulud ***** válasza:
84%
Hát akkor vigyázz, nehogy a Szahara felé tévedj, mert ott rengeteg homok vesz körül!
2014. febr. 28. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát valakire biztos, de rám nem.
2014. febr. 28. 21:04
 4/5 anonim válasza:
Nem hiszem,mármint,persze van laptopom,telefonom,mikróm,meg ami bárkinek,de ettől még nem a gépek uralnak,és nem érzem gépiesnek se magam.Ha törődsz magaddal és a körülötted lévőkkel,nem vagy gépies :)Sok film is szól erről,vagy hasonló témáról :)
2014. márc. 1. 02:24
 5/5 anonim ***** válasza:
itt egy ellenpélda. én nem érzek semmit, amit más emberek. felőlem örülhetnek az emberek aminek akarnak. ha nekem adnak ajándékot, elfogadom, megköszönöm. de nem érzek hálát. ha baleset van valahol, és halottat visznek el mellettem, az sem hst meg. egyszerűen tudomást veszek róla, és enyi.
2014. márc. 1. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!