Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy van az, hogy minél...

Hogy van az, hogy minél jobban lelassulok annál gyorsabb vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval én lassúnak fogom fel a dolgokat és ugyanolyan sebességgel végzem a dolgokat mint általában, de sokkal gyorsabb mégis egy külső szemlélő számára. Persze miután relaxáltam egy kicsit azután.
2012. júl. 8. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy tök logikus dolog. Ha te gyors vagy, akkor körülötted lassabban történnek a dolgok, nem?

Gondolj bele. Állsz az út szélén, elhúz előtted egy autó 180-nal. Te mit látsz belőle? Nem sokat.

Most ha te az út szélén haladsz 175 km/h-s sebességgel, és az autó elhúz melletted 180-nal, akkor te őt egy alig mozgó járműnek fogod látni... Vagyis minél gyorsabban haladsz, annál lassabb a "környezeted". Ehhez nem kell "ezotéria".

2012. júl. 8. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írta valóban úgy van .
2012. júl. 8. 21:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát persze. :)
2012. júl. 8. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!