Minél többet tudsz róluk, annál nagyobb az esélye, hogy felfigyelnek rád?
Ez lenne tehát a kérdésem. Ha például kiskorom óta érdekelnek ők, és egyre többször is látom őket az idő folyamán, vagy szinte a nap 24 órájában rájuk gondolok, néha kényszeresen, akaratom ellenére, az elég ahhoz, hogy felfigyeljenek rám? Illetve ha van mondjuk egy portálom, ahova rengeteg amerikai jön titkosított címekkel, vagy törik fel a gépem, és velük kapcsolatos titkokról, vagy dolgokról beszélek, az ronthat a helyzeten?
Szeretnék értelmes kommenteket kapni. Amennyiben nem olyanokat küldtök, töröltetem. Nem szórakozásból nyitottam a témát...
Leányzó lennék. Nyáron rendszerint nyitott ablaknál aludtam, egyszer láttam is Őket, arra keltem fel. A kutyám is ugatott Rájuk a távolból. Szóval biztos, nem őrültem meg, mert ő is látta Őket.
A sztriptízzel nem próbálkoztam.
,,akkor neked se lehet több eszed."
Huuuu. Ezzel kicsit megégetted magad. Rá se ránts.
A kérdésre:
,,ellenére, az elég ahhoz, hogy felfigyeljenek rám"
Hogyha egyszer eljönnének ide, akkor biztos, hogy nem veled állnának le beszélgetni.
A többi lényegtelen, senkit se érdekel.
,,Amennyiben nem olyanokat küldtök, töröltetem."
Látjuk, egy sincs ami ,,olyan". :-D
De mi is jelenthetjük a kérdésed, hogy kitaláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!