Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Minél többet tudsz róluk,...

Minél többet tudsz róluk, annál nagyobb az esélye, hogy felfigyelnek rád?

Figyelt kérdés

Ez lenne tehát a kérdésem. Ha például kiskorom óta érdekelnek ők, és egyre többször is látom őket az idő folyamán, vagy szinte a nap 24 órájában rájuk gondolok, néha kényszeresen, akaratom ellenére, az elég ahhoz, hogy felfigyeljenek rám? Illetve ha van mondjuk egy portálom, ahova rengeteg amerikai jön titkosított címekkel, vagy törik fel a gépem, és velük kapcsolatos titkokról, vagy dolgokról beszélek, az ronthat a helyzeten?

Szeretnék értelmes kommenteket kapni. Amennyiben nem olyanokat küldtök, töröltetem. Nem szórakozásból nyitottam a témát...

2013. dec. 11. 22:20
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Az ezoteria minden magadfajta evolúciós balesetnek kitaláció. :)

Továbbá, szövegértésből is van hova fejlődnöd.

2013. dec. 12. 10:27
 12/32 anonim ***** válasza:
Beteg vagy és egy senki "az idegenek lesem sz.a.r.n.a.k" beképzelt!
2013. dec. 12. 17:43
 13/32 anonim ***** válasza:
39%

Az ezoteria minden normális embernek kitaláció. Mert ha én meg a magamfajták az evolúció balesetei, akkor te mi vagy, hova tartozol? Persze ha ezt komolyan írtad, akkor nyilván tudod (sajnos Lipót már nincs, keress mást).

A szöveg értésemmel mi a bajod?

A 9-es kommentedből idéztem. 2 értelmű, abból az egyiket elmondtam.

2013. dec. 12. 18:35
 14/32 anonim ***** válasza:

Így van. Jelen esetben rajtad röhögünk, de ha majd eljönnek érted (ami valószínű...) akkor te nevetsz. De addig ismerkedj a szobatársaiddal.

A kommenteted szépen zártad :-D Egy szempontból lenne jó, de azt nem írom le.

(Ha törlik ezt a választ a 2. mondatom miatt, akkor a 14-set is töröljék, a rasszista megnyilvánulásnak is vehető kommentje miatt.)

2013. dec. 12. 19:12
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként jól vagy, nincs semmi bajod? Amúgy nem fogsz utoljára nevetni, mivel gumiszobában fogod végezni. Fogd fel úgy, hogy mész a valóvilág-villában TE esetedben a kiszavazás egyenlő a gyógyulással. :-D
2013. dec. 12. 19:44
 16/32 A kérdező kommentje:

Én csak azt nem értem, ha fogalmad sincs valamiről, miért jössz te és a barátnőd okoskodni? Fel kéne fogni, hogy vannak dolgok, amikhez ezek szerint f*ngod nincs. Hogy szépen fejezzem ki magam.

Ennyire nincs jobb dolgod? - A magadfajtákat helyből kivágnám ebből a témából, mert semmi keresnivalójuk nincs. Ha pedig szerintük hülyeségről van szó, mi a halálért pocsékolják ilyenekre az idejüket (az értékest nem kötném hozzá)?

Ha kis eszed is lenne, nem ebbe a témába járnál az észt osztogatni. De nincs, és itt vagy.

Tulajdonképpen miért? - Hisz magadfajták miatt undorodik a legtöbb ember az oldaltól. Fogalma sincs egy adott témáról, de rögtön "kritizál", anélkül, hogy gőze lenne egyáltalán arról, kivel beszél.

Undorító. Mindenkinek van egy beteges vágya. Nektek ezek szerint ez.

2013. dec. 12. 19:47
 17/32 nemelfogult ***** válasza:

Világvége válasza:"A kérdésre:

,,ellenére, az elég ahhoz, hogy felfigyeljenek rám"

Hogyha egyszer eljönnének ide, akkor biztos, hogy nem veled állnának le beszélgetni."

Mondjuk veled se, ahogy a debil válaszaidat olvasom. Egyébként nem jutott még eszedbe, hogy amikor mi emberek pl. egy hangyabolyt tanulmányozunk, akkor nem törődünk ilyesmivel. Nem mondom, hogy biztos ez történik az alienek esetében, de ez is egy lehetőség.

A kérdezőnek: eddig úgy tűnik, hogy a legkülönbözőbb emebereknek vannak a tiedhez hasonló élményeik és nem a te hozzáállásod a döntő. Sokszor több generáció emlékszik visszamenőleg anomáliákra, talán kérdezd meg szüleidet, nagyszüleidet is.

2013. dec. 13. 10:17
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező, egyrészt azért szól mindenki bele, hogy a magadfajták ne ragadjnaka, meg az ufós- mágiás középkori szinten, másrészt meg ha én azt mondom,hogy nincsenek ufók, akkor te mégis mivel bizonyítod, hogy vannak?Eddig tartott a nagy hozzáértésed, innentől kezdve minden amit mondazs csak spekuláció ...
2013. dec. 13. 11:36
 19/32 A kérdező kommentje:
Mióta akarok neked bizonyítani? Én már tudom, személyesen tapasztaltam, ahogy más rokonaim is meséltek saját tapasztalataikról, és ha te azt mondod, hogy nincsenek (ami nagy ostobaság, mert az őskorra visszamenőleg vannak bizonyítékok a mai napig), az az én helyzetem nem változtat.
2013. dec. 13. 11:44
 20/32 anonim ***** válasza:
Milyen bizonyítékok? csak 1-et mutass
2013. dec. 13. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!