Minél többet tudsz róluk, annál nagyobb az esélye, hogy felfigyelnek rád?
Ez lenne tehát a kérdésem. Ha például kiskorom óta érdekelnek ők, és egyre többször is látom őket az idő folyamán, vagy szinte a nap 24 órájában rájuk gondolok, néha kényszeresen, akaratom ellenére, az elég ahhoz, hogy felfigyeljenek rám? Illetve ha van mondjuk egy portálom, ahova rengeteg amerikai jön titkosított címekkel, vagy törik fel a gépem, és velük kapcsolatos titkokról, vagy dolgokról beszélek, az ronthat a helyzeten?
Szeretnék értelmes kommenteket kapni. Amennyiben nem olyanokat küldtök, töröltetem. Nem szórakozásból nyitottam a témát...
Azok után amit te rendkívül érett módon leműveltél, még én bizonyítsak neked? Ezt hogy képzeled? Igazán eláshatnád magad. Tudod aki képes értelmesen beszélni, nem provokálni és piszkálni a másikat, azzal nagyon jó eszmecserét tudok folytatni, hisz rengeteg ilyen embert ismerek, és ők megértenek engem, hasonlókról tudnak beszámolni, mert jártasak a témában.
Az más, hogy te valószínűleg nem tartozol ezek közé, hisz már az első kommentedből sikított, hogy nem érdekel a dolog, és fogalmad sincs semmiről.
Tehát egy ilyen indítás után végképp ne várd el, hogy ilyen bizalmas dolgokat majd pont veled és a társaiddal fogok kitárgyalni. Ezt magadnak köszönheted.
Mindegyik Skizofrén azt hiszi magáról, hogy normális. De ez nem igaz "rengeteg amerikai jön titkosított
címekkel, vagy törik fel a gépem, és velük
kapcsolatos titkokról, vagy dolgokról" szóval törölnek mindenegyes információt, amit kiszivárogtatsz róluk ennek ellenére nem törölték a kérdést. és bizonyítani sem akarod ezek szerint Skizó vagy. Üdv, a pszichológusodnak. :-D
Miért töröltessem végül, ha ennyire hajtogatod az igazad?
Nem fogok leállni ilyenekkel veszekedni. Ennél azért több eszem van, és időm nem épp akad, főleg nem rád, és a hasonlókhoz. Bár sajnálom, hogy eddig volt. Mindegy, semmi baj.
Hisz jobban tudod te, hogy ki vagyok, mit tudok, miket tapasztaltam, hol élek és miként. Egyértelmű, hogy többet tudsz rólam, mint magamról.
Ringasd magad a saját hazugságodban, te kis pszichológus. ;)
nemelfogult
Én nem is akarom, hogy beszélgessenek velem. Nem is értenénk egymást (ez a kisebbik), meg nem vagyok annyira fontos a Földön (meg szerintem te se) hogy először velem álljanak le beszélni.
Mondjuk a te válaszaidat megnéznék, rögtön visszamennének oda ahonnan jöttek. Érdekel miért?
,,Azok után amit te rendkívül érett módon leműveltél, még én bizonyítsak neked? Ezt hogy képzeled? "
És te? Te hogy képzeled, hogy ha ilyeneket csinálsz eljönnek érted vagy felfigyelnek rád? Egyáltalán hány éves vagy? Nézz már be egy elmegyógyintézetbe, pszichiátriára. Ilyenekkel van tele. Unokahúgom ott dolgozik, ő számol be ilyenekről. A fejüket verik a falba, össze-vissza beszélnek, ez szomorú. Ezen sírni lehet, és nem a nevetéstől (ha bemegyek évente 2-szer hozzá akkor azért van 1-2 vicces öreg, akiken lehet nevetni).
Ja és ne felejtsd, az, hogy veled megtörtént, az nem bizonyíték.
,,és ők megértenek engem, hasonlókról tudnak beszámolni, mert jártasak a témában."
Elhisszük. Ha olyan jártasak a témában, hogy hogy nem tudnak felmutatni semmit? Akárcsak te.
Az, meg hogy valaki nem olyat szólt hozzá, amire vágytál, akkor az azt jelenti hogy nem érdekli a téma?
Ha téged ennyire érdekel ez a téma, akkor nem az lenne az első dolgod hogy hogy tudod elérni hogy figyeljenek rád. Egod az van, nem kevés. Na és neked fogalmad van a dolgokról? Nem úgy néz ki.
Tehát egy ilyen indítás után végképp ne várd el, hogy ilyen bizalmas dolgokat majd pont veled és a társaiddal fogok kitárgyalni. Ezt magadnak köszönheted.
"Miért töröltessem végül, ha ennyire
hajtogatod az igazad?
Nem fogok leállni ilyenekkel veszekedni.
Ennél azért több eszem van, és időm nem
épp akad, főleg nem rád, és a hasonlókhoz.
Bár sajnálom, hogy eddig volt. Mindegy,
semmi baj." Szóval Te magad töröd fel a saját számítógépedet. nem az idegenek aha, értelek. és nem akarok veled veszekedni kisgyerek. :-D :-D
"nemelfogult
Én nem is akarom, hogy beszélgessenek velem. Nem is értenénk egymást (ez a kisebbik), meg nem vagyok annyira fontos a Földön (meg szerintem te se) hogy először velem álljanak le beszélni.
Mondjuk a te válaszaidat megnéznék, rögtön visszamennének oda ahonnan jöttek. Érdekel miért?"
Nem, nem érdekel, mert úgy tűnik nem is érted amit írtam csak személyeskedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!